svet

18 Juna, 2020 20:00

Ceca NEMA KORONU! Bogdana i Veljko IPAK neće živeti sa njom!

Ceca Ražnatović je ponovo uradila PCR test i rezultat je negativan. Pevačica je, podsetimo, 10. juna saznala da je zaražena korona virusom. Njoj je pre toga prvo urađen serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativna. Međutim, ona je nakon toga uradila i PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa, koji je pokazao da je pozitivna.

RENOVIRALI CEO SPRAT CECINE VILE ZBOG BEBE

Da li zbog cele ove situacije, ili je nešto drugo u pitanju, Bogdana i Veljko Ražnatović odlučili su da sa sinom Željkom žive u Titelu, piše SVET. Iako su renovirali ceo sprat Cecine vile na Dedinju zbog bebe, shvatili su da će im biti bolje u mirnom seoskom okruženje pored njenih koji će pomagati oko bebe.

“To je bila Bogdanina želja, jednostavno je htela da joj majka i sestre budu bliže. Njoj je sada pomoć neophodna, posle carskog reza oporavak malo duže traje, ne sme da diže ništa teško i najprijatnije se oseća pored svoje majke. Veljko se uskoro vraća svojim obavezama, kreće sa svakodnevnm treninzima i mečevima, a Ceca ima svoje obaveze i svoj život, pa bi Bogdana u Beogradu često bila sama što ne želi“, kaže za SVET izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje:

BOGDANA JE NAJSLOBODNIJA SA SVOJIMA!

„Najslobodnija je sa svojima, a sestre Bojana i Nataša su joj najbolje društvo. Mnogo im znači i što u Titelu može da izvodi bebu na svež vazduh kad god hoće, u toku su i radovi oko bazena, planiraju da renoviraju kuću, srede dvorište i leto provedu tamo. Imaju veću intimu nego u gradu, gde ne bi mogli mirno ni da prošetaju dete od silnih fotografa i ljudi koji bi prilazili. Veljko je u više navrata pričao kako majku neće ostaviti samu, sve dok ne bude siguran da je našla nekog ko će da brine o njoj, ali trenutno su mu prioritet žena, dete i njihova sreća, što je i normalno. Ceca je jedva čekala da joj unuk dođe kući, ali kad to poželi da ga vidi i uzme u naručje, može da ode u Titel, nije to daleko, a naravno dolaziće i Veljko i Bogdana kod nje. Mali Željko ima svoju sobu na oba mesta, pa kasnije mogu da biraju gde će. Veljko i Bogdana su naravno presrećni, ravnopravno učestvuju u svim obavezama oko deteta, a svi Bogdani kažu da je prava srećnica jer joj pored roditelja i sestara i muž maksimalno pomaže”, ispričao je izvor za SVET.

VELJKA, KAO NOVOG DOMAĆINA, DOČEKALO PILE SA GLAVOM!

Veljko i Bogdana su po izlasku iz bolnice prvo otišli u Cecinu vilu gde su prespavali, a odmah sutradan krenuli put Titela gde ih je sačekala porodica Rodić. Baka Danijela je rekla da će unuka dočekati poštujući srpske običaje:
“Tog dana na trpezi će biti pogača i so, kao i pile i to sa glavom.”
Inače, Veljko obožava Titel i tazbinu. U dvorištu kuće napravio je i boksove za svoje pse, okačio džakove za trening i potpuno se odomaćio.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET I ATA IMAGES