Ceca Ražnatović optužbesvet portal svet
Svet

February 9, 2024 22:04

By

Posle Karleuše i oni su udarili na Cecu: Optužili je za neoprostive stvari

Ceca Ražnatović optužbe dobija sa svih starana

Ceca Ražnatović po pisanju Kurira i dalje se sudi sa Aleksandrom Milićem Milijem oko vlasništva nad fonogramima. Pored toga što je Jelena Karleuša optužila da je nagovorila Futu da ukinu njen Jutjub kanal, Ceca Ražnatović optužbe trpi i od strane bivših saradnika, tekstopisca Ljiljane Jorgovanović, ali i ćerke Dobrivoja Doce Ivankovića koji je folk divi pomogao na samom početku karijere.

Ceca Ražnatović optužbesvet portal svet

ATA images

I Ljiljana Jorgovanović, a i Ksenija Ivanković, Docina ćerka tvrde da Ceca nije želela da problem reše mirnim putem, pa su bile prinuđene da novac od zarade koju je Ražnatovićka ostvarila od pregleda na Jutjubu potraže putem suda.

Ceca Ražnatović optužbe dobila od bivših prijatelja

Povodom sudskog spora sa folk divom oglasila se ćerka Doce Ivankovića.

– Već dve godine traju naši pokušaji da rešimo ovaj problem. Moja sestra po ocu Lidija i ja nismo ni znale da imamo pravo da dobijemo novac od pregleda na Jutjubu dok to nismo saznale od ljudi iz firme “Konekt netvork” – priča Ksenija.

Ceca Ražnatović optužbesvet portal svet

ATA images

– Cecu poznajem od svoje jedanaeste godine, tada ju je moj otac doveo kod nas u kuću. Gledao ju je kao svoje dete. Pomogao joj je u svemu na početku karijere, a nikad nije uzeo ni dinara za pesme koje joj je napisao. Za ovo što pričam postoje brojni svedoci. Od 1993. godine Ceca nas nikad više nije pozvala- priča ćerka pokojnog kompozitora. Ona naglašava da u skorije vreme nije pokušala da stupi u kontakt s Ražnatovićevom.

Pročitajte Karleuša kipti od besa, haos – Namera je bila da učine zlo, mržnja i nemoć Cece Ražnatović prešla je granice 

– To smo prepustili našim zastupnicima, ali kako su nam oni rekli, sa Cecine strane i strane njenog tima nailazimo na potpuno ignorisanje. Da se razumemo, ja ne sporim da je ona velika zvezda i da je zaslužila da zarađuje novac od pregleda pesama na Jutjubu. Ali baš zato što je velika zvezda, sramota je da ne isplati naš deo novca, koji nam pripada kao naslednicima Dobrivoja Ivankovića, i da se na taj način bruka. U pitanju su hiljade evra. Zaista ne mogu da shvatim da se neko ko ima toliko novca tako ponaša, to je dno – zaključila je Ksenija Ivanković za Kurir.

Ceca Ražnatović optužbesvet portal svet

Ata images

Tekstopisac Ljiljana Jorgovanović takođe tvrdi da joj Ceca, tačnije “Ceca mjuzik”, duguje novac.

– Na albumima Svetlane Ražnatović radila sam od 2000. do 2016. godine i koautor sam velikog broja njenih pesama. Nikad nisam potpisala nijednu saglasnost niti ugovor da se te pesme postave na Jutjub kanal Svetlane Ražnatović i objave na digitalnoj distribuciji “Ceca mjuzik”. Sva moja autorska dela objavljena su na tom kanalu i digitalnoj distribuciji bez moje dozvole, od čega nisam zaradila ni jedan jedini dinar, a ono što dobijam od Sokoja godišnje ne vredi ni pristojnu večeru. Uprkos tome, smatram da sve može da se reši na civilizovan i pravedan način – navela je ona.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES