svet

19 Juna, 2016 19:51

Ceca zabranila bratu Milanu da dovodi devojke na Kipar?!

gabrijela-pejcev-milan
Ceca Ražnatović je pobesnela na brata od ujaka Milana Marinkovića i zabranila mu da dovodi sponzoruše u njenu vilu na Kipru, piše Kurir.

Navodno, folk zvezda mu je pred odlazak u Aja Napu očitala bukvicu i naglasila da više neće dozvoliti da se njegove devojke, koje menja kao čarape, baškare u njenoj kući.

Marinković nije želeo da je ubeđuje, već je mirno prihvatio njenu odluku.

„Ceca se nikad nije protivila tome da se društvo njene dece provodi na Kipru, ali ne želi da kroz njenu vilu prolaze razne Milanove devojke. Zna da mnoge od njih jedva dočekaju priliku da se u medijima pohvale da su boravile kod nje i odmah se nazivaju njenim snajkama. Do sada je uvek ćutala, ali očigledno joj je svega preko preko glave, pa je konačno reagovala. S obzirom na to da je Milan u poslednje vreme često menjao devojke, koje su ga koristile za prostor u medijima, odlučila je da mu zabrani da ih dovodi na Kipar“, kaže izvor.

Milan je u folkerkinu kuću prvo doveo manekenku Saru Trajanović, a nedavno je u njoj nekoliko dana boravio i s doskorašnjom devojkom, pevačicom Gabrijelom Pejčev.

Inače, Ceca je 43. rođendan proslavila baš na Kipru. Ona je pola svoje familije iz Žitorađe povela sa sobom kako bi s njima bila za svoj divan dan. Trudila se da im u svemu udovoljava i da se osećaju kao kod svoje kuće.

IZVOR: kurir.rs

FOTO: gabrijela pejčev/instagram