ceca ražnatović
Star

April 5, 2022 23:04

By

Cecina i Arkanova ljubavna priča krije tajnu u koju je umešana i njegova majka

Cecina i Arkanova ljubavna priča je svima dobro poznata, međutim, postoji nešto što javnost nije znala, a vezano je i za brak njihovog sina Veljka.

Venčanje Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, u novembru 2019. godine, bilo je na neki način sentimentalni osvrt na svadbu njegovih roditelja, Svetlane i Željka Ražnatovića, održanu 24 godine ranije.

veljko i bogdana

instagram/printscreen

Pročitajte: Ovaj Arkanov savet Ceca nikad neće zaboraviti!

Naime, Bogdana je na crkvenom venčanju nosila venčanicu po koju je pevačica išla u Milano, a platila ju je tadašnjih 100.000 maraka. Osim toga, na poklon je dobila dukat koji ima porodičnu istoriju.

Cecina i Arkanova ljubavna priča živi kroz njihovu decu

Kada su Ceca i Željko Ražnatović sklopili brak u Crkvi svetog Arhangela Gavrila, njegova majka Slavka Josifovski darivala je snaju zlatnim dukatom.

ceca i slavka

privatna arhiva

Darujem te ovim zlatnim dukatom, koji je iz 1700. godine. Od moje prababe, a vaše čukunbabe. Da brak bude srećan i dugovečan ‒ rekla je svekrva tom prilikom, a njene reči se i danas pamte.

Isti taj dukat Ceca je 24 godine kasnije poklonila svojoj snaji Bogdani, tako da Cecina i Arkanova ljubavna priča na neki način živi i kroz njihovu decu.

IZVOR: Hello

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN, PRIVATNA ARHIVA