Arkanova ćerka
Svet

9 Jula, 2021 12:35

ŠOK! Zbog Cecine haljine nastao POTPUNI HAOS na Tviteru!

Svetlana Ražnatović privlači veliku pažnju javnosti svojim jedinstvenim stajlingom i nikako ne dozvolja da se više puta pojavi u istoj kreaciji. Ipak, pevačica je napravila mali propust, pa je zbog Cecine haljine nastao potpuni haos na društvenim mrežama.

Zbog Cecine haljine gori Tviter!

Naime, Ceca je pre nekoliko dana otputovala na Kipar sa sestrom Lidijom i unukom Željkom odakle je redovno izveštavala svoje pratioce.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Jedne večeri pevačica je otišla sa prijateljima na večeru, a njen stajling privukao je veliku pažnju javnosti. Naime, pojedini korisnici tvitera primetili su da je pevačica za ovu priliku obukla haljinu koju je nosila pre više od 10 godina.

Pljušte komentari zbog Cecine haljine!

Vatreni fanovi su iskoristili ovu situaciju kako bi Cecu pohvalili putem društvenih mreža ističući da pevačica uopšte nije opterećena garderobom.

cecine haljine

Ceca koja nosi istu haljinu preko 10 godina, svaka čast, Ja volim ovako nešto, znači da nije opterećena, Ovo je za pohvalu zaista, Verujem da su joj te stvari na Kipru i da ih nosi kad je tamo – bili su samo neki od komentara.

FOTO: RAJKO RISTIĆ / INSTAGRAM PRINTSCREEN