svet

October 13, 2013 23:11

By

Čekajući porođaj: Mirka Vasiljević otkriva svoje muke nakon povratka u Bordo!

mirka hello_297_2
Glumica Mirka Vasiljević, koja je u sedmom mesecu trudnoće, nedavno se sa svojim nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem i njihovim dvogodišnjim sinom Andrejem ponovo preselila u Bordo. Poznati par veoma je srećan što ponovo živi u Francuskoj, jer su u toj zemlji doživeli neke od najlepših trenutaka svog života, kao što je rođenje njihovog prvog deteta. Na istom mestu, ponosna mlada majka doneće na svet i drugo dete, a s obzirom na lepo iskustvo koje ima, porodiće se u istoj klinici i kod istog lekara.
– Vujadin, Andrej i ja ponovo živimo u Bordou. Pošto smo se tek nedavno doselili, privremeno smo smešteni u hotelu, ali se nadamo da ćemo uskoro pronaći svoj novi dom, što će nam mnogo olakšati život. Trenutno tražimo odgovarajući životni prostor, ali nam nimalo nije lako, jer su stanovi koji se izdaju uglavnom prazni, a nama je potreban potpuno uređen dom. Ne očajavamo zbog toga i sigurna sam da ćemo se ubrzo preseliti – počinje priču Mirka i dodaje:
– Sa francuskim klubom “Bordo”, Vujadin ima ugovor na pet godina, ali pošto je prošle godine bio na pozajmici u nemačkom “Drezdenu”, živeli smo u toj zemlji. Sada smo se ponovo vratili na isto mesto, i drago mi je zbog toga. Ovde smo doživeli najlepši trenutak u životu, kada nam se rodio Andrej, koji za koji dan puni dve godine. Čim sam stigla, zakazala sam pregled kod mog starog lekara, sredinom ovog meseca, kada ću saznati i pol bebe. Porodiću se u istoj klinici i srećna sam zbog toga jer nosim samo najlepša iskustva i unapred znam šta me čeka – iskrena je junakinja serije „Miris kiše na Balkanu“.

Šta je još lepa glumica otkrila o svom privatnom životu možete pogledati OVDE!

Autor: Life Content