Ćerka Aleks Nikolić svet portal svet
Svet

April 22, 2024 12:58

By

Filip izveo Aleks i ćerku iz porodilišta: Jedan detalj svima posebno privukao pažnju (foto)

Ćerka Aleks Nikolić u tatinom naručju izašla iz porodilišta

Aleksandra Aleks Nikolić pre nekoliko dana na svet je donela svoju prvu ćerkicu, kojoj su ona i Filip dali ime Leona. Ćerka Filipa Cara danas je u maminom društvu i tatinom naručju napustila porodilište.

Ćerka Aleks Nikolić svet portal svet

Ivan Vučićević

Iako nisu želeli da daju izjave za medije, nije moglo a da se ne primeti koliko je Aleks, posle turbulentnog perioda koji je iza nje, srećna zbog rođenja ćerke.

Pročitajte Isplivali detalji o braku preminule voditeljke – Bivši muž otkrio bolnu uspomenu

Bivša rijaliti pobednica nije želela da otkriva šta će se dalje dešavati u njenom i Leoninom životu, niti da li će život nastaviti u Beogradu, ili Rijeci.

– Ne znam šta će se dalje dešavati, moram da se odmaram i oporavljam, ipak je ovo bio carski rez – rekla je Aleks na izlazu iz porodilišta.

Ćerka Aleks Nikolić svet portal svet

Ivan Vučićević

– Bebac je super, teška je 4 kilograma, 55cm dugačka i zove se Leona, pošto vidim da pišu razna imena, ali to shvatam jer ni ja do skoro nisam znala koje ćemo ime da joj damo. Preslatka je, ne mogu da objasnim trenutno svoja osećanja, opčinjena sam sa njom. FIlip večeras pravi proslavu povodom rođenja ćerkice, a moji sutra prave, i Filip naravno dolazi i on će biti tu. Sve vreme je bio na vezi sa mnom i lekarima – rekla je Nikolićeva odmah nakon porođaja.

Ćerka Aleks Nikolić usrećila celu porodicu

Iako je po dolasku i izlasku iz porodilišta Filip Car sve vreme bio namršeten, ipak je pristao da sa ćerkicom i verenicom pozira pred fotografima. A, da je i više nego srećan zbog rođenja njegove male carice, kako je roditelji već zovu, Filip je pokazao kada su muzičari zasvirali pesmu za njegovu mezimicu.

Ćerka Aleks Nikolić svet portal svet

Ivan Vučićević

Inače, dolasku na svet malene Leone veoma se obradovala i Aleksandrina i Filipova porodica, što su proslavili i velikim slavljem upriličenim i u Beogradu i u Rijeci. A pored Filipa, po Leonu je u porodilište stigla i Aleksandrina sestra Jelena, koja je presrećna što je postala tetka.

Više fotografija Aleks, Leone i Filipa možete pogledati u galeriji ispod teksta.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ