Ćerka Dragana Kojića Kebe
Svet

4 Decembra, 2022 16:15

Keba u strahu za ćerku, njegove reči slamaju: Plačem za njom svakog dana, samo ja znam kako je

Ćerka Dragana Kojića Kebe godinama živi u Americi

Kada je pre nešto više od deset godina odlučila da svoj život nastavi u dalekoj Americi, Nataša Kojić , ćerka Dragana Kojića Kebe ni slutila nije koliko će ta njena odluka uticati na njene najbliže. Želja da ode odavde nosila je sa sobom i neke posledice, pa su iza nje vrlo teški dani.

Pročitajte: Aleksandar je moje unuče – Keba nije birao reči za bivšu snajku, njeno ponašanje prema Kojićima nikad neće zaboraviti

Iako je ovde počela da gradi muzičku karijeru i mnogi su joj predviđali uspeh, ona je ipak odlučila da ode iz zemlje kada je bila jedna od najpopularnijih mladih pevačica. Bilo je teških trenutaka, kada je, kako su pisali mediji, jela jednu kiflu dnevno, a roditelji Olja i Dragan su joj finansijski pomagali. Oni su je nagovarali da se vrati u Srbiju, ali Nataša za to nije htela ni da čuje.

Ćerka Dragana Kojića Kebe se sa godinama snašla u Americi i sada čini se živi život iz snova. Pored toga što piše filmsku muziku, ona snima modne editorijale, statira i pojavljuje se u šou-programima.

Pročitajte: Stravične vesti stižu iz doma Kojića, Olja grca u suzama – Biće onako kako Bog kaže

Ćerka Dragana Kojića Kebe

Foto: ATA images

– Nisam bio u Americi zbog cele situacije. Zahvaljujući novoj tehnologiji i društvenim mrežama, čujemo se svaki ili svaki drugi dan. Nisam od onih roditelja da dete mora stalno da ti bude uz skut. Briga postoji, često me obuzme i nije mi lako. Samo ja znam kako mi je. Plačem za njom. Teške stvari koje osećam, pretočim u pesme. Imam dve-tri pesme koje sam posvetio njoj, ali ih još nisam snimio – izjavio je između ostalog jednom prilikom Keba.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Informer

FOTO: Instagram