Ćerka Goce Tržan svet portal svet
Svet

May 23, 2024 13:00

By

Danas niko nije srećan kao Goca i Raša, pevačica u nekoliko rečenica sve otkrila: Kažu kada rodiš ćerku…

Ćerka Goce Tržan napunila 17 godina

Ćerka Goce Tržan danas proslavlja svoj 17. rođendan, a majka joj se tim povodom obratila putem svog Instagram profila nikad emotivnijim rečima koje su raznežile sve njene pratioce.

Ćerka Goce Tržan svet portal svet

Instagram

Ćerka Goce Tržan izrasla je u pravu lepoticu

Lena je u svojoj majci oduvek imala najvećeg prijatelja, podršku i oslonac, što joj je danas u emotivnoj čestitci i saopštila.

Kažu da kad rodiš ćerku, dobiješ najbolju drugaricu za ceo život. Hm… Ima ona dovoljno drugarica, a imam i ja. Rodila sam ćerku. Ona ima mamu. Do kraja vremena sam njena podrška, njen čuvar, njeno sigurno utočište, njen navijač, njena naporna majka koja stalno ima nešto da joj kaže… A ona će do kraja vremena biti moja najveća ljubav. Srećan 17. rođendan, devojko. Volimo te do zauvek!

Pročitajte Da srce prepukne – Ćerka Goce Tržan progovorila o ocu Ivanu, njene reči rasplakale bi svakog roditelja 

Poznato je da su se Goca i Lenin otac Ivan Marinković odavno razveli, te da je ona očinsku figuru pronašla u pevačicinom suprugu Raši koji na nju gleda kao na svoju ćerku.

– Zovem ga Raki, Raša… Iskreno, čudno mi je da ga zovem tata. Nije mi biološki otac, ali nemam osećaj da to nije tako, jer se ponaša kao da mi je pravi roditelj. Živimo zajedno godinama. Nikada ga nisam nazvala očuhom. Zvuči mi nekako ružno. Imamo normalan odnos i znam da se moj mama i on vole i koliko god da me nervirali, to je normalno. Ipak su roditelji.

Ćerka Goce Tržan svet portal svet

Ata images

Zatim je Lena otkrila koji roditelj je više “smara”, te ko je najveći krivac zbog toga.

– Raša manje više, ali sve zavisi. Svako ima neke svoje momente. Kapiram da im možda nekad nije dan. U nekim stvarima je možda prestrog, ali u većini stvari je super i ne zabranjuje mi ništa. Samo me mnogo smara oko nekih stvari, možda nekad i preteruje. Ne mogu da kažem ni da je mama skroz problem, jer nije. Mislim da su skroz korektni. Vole da treniraju strogoću, ali su skroz okej za većinu stvari i za skoro sve možemo da se dogovorimo. Ne smaraju me baš u svakom trenutku. Volim da provodim vreme sa njima. Kao svaka normalna porodica smo – rekla je jednom prilikom ćerka Goce Tržan.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM