Ćerka Ivane Stamenković
Svet

16 септембра, 2023 09:00

By

Ćerka Ivane Stamenković se potpuno promenila: Poznata Modelsica konačno progovorila o njihovom odnosu

Ćerka Ivane Stamenković je izrasla u pravu lepoticu

Ivana Stamenković, nekadašnja članica grupe „Models“ oduvek je pažnju privlačila atraktivnim izgledom i lepotom.

Ćerka Ivane Stamenković

Ćerka Ivane Stamenković, Petra, izrasla je u pravu lepoticu, a tome svedoče fotografije koje Ivana s vremena na vreme objavi na svom Instagram profilu.

Ivana je Petru dobila u braku sa beogradskim biznismenom Nikolom, a nakon razvoda godinama se borila za starateljstvo koje je nažalost izgubila i Petra je pripala ocu.

Ćerka Ivane Stamenković

To je jednostavno situacija koju ne možete da prevaziđete, ne možete da se odreknete svog deteta i niko ne može da vas uteši u tom momentu. To su zaista teške stvari koje mogu da razumeju samo žene kojima se to desi, niko drugi – započela je Sindi, pa nastavila:

Ćerka Ivane Stamenković

– Meni je oduzeto starateljstvo nad detetom kada je ćerka imala četiri i po godine i to je bio težak period u mom životu, ali sada je iza mene jer je Petra velika devojčica koja danas ima trinaest godina. Nas dve imamo fenomenalan odnos, ali u tom trenutku odvojiti majku od deteta je zaista bilo tragično. To je ružan deo mog života koga više ne želim ni da se sećam – izjavila je Ivana za Story.

Ćerka Ivane Stamenković

Odluku suda i oduzimanje starateljstva, poznata Modelsica je teško podnela, ali sada kako je Petra porasla koriste svaki slobodan trenutak da uživaju u zajedničkim aktivnostima i da joj se posveti. Zbog toga najviše uživaju u samo njihovim danima, a osmesi na licima svedoče njihovoj neverovatnoj povezanosti.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram