Ćerka Milana Topalovića Topalka svet portal svet
Svet

March 14, 2024 09:07

By

Pisalo se da je nizak, debeo i star, a evo šta je istina: Topalkova ćerka konačno pokazala muža (foto)

Ćerka Milana Topalovića Topalka progovorila o mužu

Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka pažnju javnsti privukla je svojim atraktivnim izgledom, a potom i vezama sa nekoliko poznatih ličnosti.

Međutim, otkad je uplovila u brak sa biznismenom Draganom Aleksiće i dobila ćerku, lepa Helena je sve manje prisutna u medijima.

Ćerka Milana Topalovića Topalka svet portal svet

Instagram

S obzirom na to da je njen suprug pre nje bio u braku s voditeljkom Jelenom Dimitrijević, sa kojom ima sina, govorilo se da ju je ostavio upravo zbog Helene, ali je ona tu priču demantovala. Takođe se pisalo da je njen muž milioner, o čemu je pričala i Aleksićeva bivša supruga, govoreći da nije sve baš onako kako je predstavljeno javnosti.

Pročitajte Upoznajte Peruna – Mina i Ognjen pokazali sina, a voditelj priznao za čim jedino žali

Pošto ne objavljuje fotografije s mužem pisalo se i pričalo da je on nizak, debeo, znatno stariji od nje, te da je to razlog zašto ga ne predstavlja javnosti. A, da to nije razlog što na društvenim mrežama ne viđamo njihove zajedničke fotografije potvrdila je sama Helena.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Helena Aleksić (@helena_topalovic)

– Žao mi je što moj muž neće da ga postavljam na Instagram, ali možete videti na jednoj fotografiji kako me drži i ne pušta. Mislim da je pobedio svoj strah od visine. Ljubav čini čuda – napisala je Helena juče uz jednu od zajedničkih fotografija, na kojoj se tek nazire kako izgleda njen suprug s kojim se trenutno nalazi u Australiji, gde živi njegova majka.

Ćerka Milana Topalovića Topalka pokrenula privatni biznis

Helenin otac je, podsetimo, nedavno otkrio da je Helena pokrenula privatni biznis.

– Ona je uvek bila sposobna u poslu, tu je mnogo ispred mene, ja sam nesposoban za posao, ja sam pevač, a pevaču je jako bitno da bude sposoban i za posao da bi mogao da napravi neku veliku karijeru, ja sam za to smotan dibidus, priznajem… – kazao je Topalko, pa za “Grand” dodao:

Ćerka Milana Topalovića Topalka svet portal svet

Instagram

– Ona je jako sposobna, može da radi više različitih poslova u isto vreme, sve ono što ja ne mogu. Ona to sve radi u dogovoru sa svojim mužem i oni su napredovali jako lepo. Imaju stanove u centru grada za izdavanje.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM