Jovana Jeremić o Kemišu i Zorici svet novine svet portal
Svet

March 10, 2024 19:30

By

I ona je naslednica: Više nema foliranja, evo šta Zorica misli o Kemišovoj ćerki iz prvog braka

Ćerka Miroljuba Aranđelovića Kemiša iz prvog braka retko se pojavljuje u javnosti

Miroljub Aranđelović Kemiš decenijama živi u skadnom braku sa pevačicom Zoricom Brunclik, a malo ko zna da poznati harmonikaš ima ćerku iz prvog braka.

kemiševa ćerka

Ivan Vučićević

Ćerka Miroljuba Aranđelovića Kemiša iz prvog braka u dobrim je odnosima sa Zoricom

Ćerka Miroljuba Aranđelovića Kemiša iz prvog braka koju je dobio u braku sa izvesnom Dragicom, prava je očeva slika i prilika, a poznato je i u kakvim je odnosima sa svojom maćehom Zoricom Brunclik.

“Jelena je plod jedne ljubavi. Ona živi u Nemačkoj i u odličnim smo odnosima. Radi u poznatoj avio-kompaniji. I sa njenom majkom smo Zorica i ja u fenomenalnim odnosima. Verujte da u našoj familiji nema ničeg šokantnog. Moja ćerka mi je prošle godine podarila unuku Lunu. Sa zetom često dolazi u Srbiju i svi uživamo u porodičnim okupljanjima”, rekao je Kemiš svojevremeno.

Pročitajte Sličnost sa Harisom ipak postoji – Zbog ovog milionera Melina je napustila muža i dom

Iako se u javnosti ne pojavljuje često, jednom prilikom se pojavila njena fotografija pa smo imali prlike da vidimo kako ona izgleda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели People Lover & Org Designer (@jelenaklingenberg)

“Ima i Zorica svoju decu iz veza i brakova pre Kemiša, a Zlata je njihovo zajedničko dete i ona im je mezimica”, rekli su Kemišovi rođaci za Scandal i dodali:

“Ali to je zato što je ona najmlađa, a ne što je odvajaju. Ona i živi s njima, ali nikome od njihove starije dece ništa ne fali. E sad, što se testamenta tiče, tu je Zorka glavna, Kemiš u to neće da se meša. On toliko voli Zoricu, pa joj sve to i prepušta jer zna da se neće ogrešiti ni o jedno dete. Svi oni lepo funkcionišu i slažu se iako ne žive svi zajedno. A verujem da će Zorka biti pravedna kao i uvek i da se neće ogrešiti ni o jedno dete”, izjavio je izvor.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Ivan Vučićević