Scandal

23 Jula, 2020 20:00

Čiju, bre, ti ŽENU VREĐAŠ? Mrka hteo da bije Bosanca zbog BEKUTE!

Kako SCANDAL! saznaje, Milutinu Mrkonjiću pao je mrak na oči zbog Dragana Stojkovića Bosanca!

BOSANAC UVREDIO ANU BEKUTU?

Naime, Mrka je do sada, kako prenose izvori, u nekoliko navrata opominjao Bosanca da ne vređa Anu Bekutu, ali ga on nije zarezivao ni dva posto! Bukvalno je dobio dva žuta kartona i bilo je pitanje kada će da padne i crveni! A kako smo saznali, i to se desilo!

„Na jednom od poslednjih snimanja poslednje sezone Zvezda Granda Bosanac je baš izvređao Anu. Oko nekog kandidata se nisu složili i on joj je rekao da je pokvarena, međutim, ona to nije htela da prenosi Milutinu jer zna da on ludi od tih zajedljivih i neprimerenih uvreda. Prosto, nije htela da ga nervira, ali je Mrkonjić sve video kada se emisija emitovala i uopšte mu nije bilo pravo. Siktao je kao oparen: Ma sad ću ja tog brkatog da sredim! Čiju on ženu vređa?! Ima bre s poštovanjem da ti se obraća, neću da ga čujem više ni da pisne”, prepričava izvor SCANDALA! i dodaje:

„Mrka je sve to čuo pred nekim prijateljima s kojima je gledao emisiju i oni su pokušali da ga umire. Bili su u fazonu da je to deo šou-programa i da Bosanac nije zlonameran, ali džaba! Mrkonjić je na kraju naglasio da će polomiti Bosanca ako samo još jednom uvredi Bekutu” završava izvor za tabloid SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!