Aleksandra Prijović bez šminke
Svet

October 4, 2022 14:15

By

Da li se ovako dolazi na Breninu promociju: U cipele Aleksandre Prijović sve oči su bile uprte (foto)

Cipele Aleksandre Prijović ultimativni su hit sezone

Aleksandra Prijović je od početka svoje karijere mnogo radila na svom stilu, te je sada izgled dovela do savršenstva. Vodi računa da se na svakom događaju pojavi u odevnoj kombinaciji koja je fenomenalno uklopljena sa detaljima, a najveći akcenat stavlja na obuću.

Pročitajte: Ukaljala Brenino ime – Aleksandra Prijović uhvaćena u krađi (foto)

Foto: ATA images

Zato su devoke poludele za mokasinama kojima je upotpunila stajling odabran za pomociju čarapa Lepe Brene u jednom tržnom centru. Za tu priliku pevačica je odlučila da obuče jednostavan, a vrlo efektan crni autfit koji može da se iskoristi za različite prilike. Mokasine su jako popularne, a nije ni čudo s obzirom da je reč o praktičnim cipelama koje mogu da se nose od jutra do mraka i lako se uklapaju u svačiji stil. Model koji je Prija ponela je nosiv, udoban i čest je izbor brojnih dama od stila.

Pročitajte: Porodični prijatelj otkrio tajnu iz Prijinog braka – Filip već dugo ne dolazi kući

Pevačica je mnogo ulaže u svoj izgled, a kada je šminkanje u pitanju pobornik je teorije “manje je više” – koristi minimalan broj proizvoda i trudi se da njen izgled bude što prirodniji.

– Što se tiče šminke, meni je bitna samo maskara, ne moram da stavim ništa drugo. Desilo mi se nekoliko puta da zaboravim šminku, a da imam samo maskaru i eto to mi je dovoljno – zaključila se Aleksadra Prijović.

AUTOR: SVET

IZVOR: Still Kurir

FOTO: ATA images