Svet

28 Oktobra, 2020 19:00

Coja i Limma IZGRMELI u novom spotu za pesmu „GORIVO“! Od VRUĆIH kadrova i s*ksi GUZA neće vam biti dobro! (VIDEO)

Tek slede veliki projekti!

Pesma je izazvala lavinu reakcija publike, a visokobudžetni spot ima veliki broj pregleda i pozitivnih komentara na Jutjubu.

– Do saradnje sa Limmom je došlo spontano, na gotivnim smo relacijama i kada sam okačio delić pesme na story on se javio da mu posaljem demo. Između ostalog, procenio sam da bi naši glasovi dobro zvučali u paketu – kaže Coja i nastavlja:

– Album ‘Ghetto Prince’ završio sam tokom prvog talasa korone i odvojio 12 pesama od kojih je  6 dueta, Imam spremna za sad 4 spota, a u narednoj nedelji snimam jos 2 spota koja sam planirao za početak. Jedinstvenost mog albuma je to što sam kantautor svih pesama (kompozitor, aranžer i tekstopisac), a danas retko ko može da se pohvali time. Posebno je i to što je album prošaran različitim žanrovima, emocijama i iskustvima koje direktno prenosim u pesmu ili tekst – otkrio je Coja detalje oko novog projekta i dodao:

– Ljudima sam poznat kao frontmen grupe Kurtoazija i tekstopisac dosta tuđih pesama od kojih mogu da izdvojim ‘La Miami’ od MC Stojana. U narednoj godini će tek da skontaju ko je Coja jer sam dobio potvrdu da sam deo jednog velikog projekta – završava Coja.

Pogledajte video:

FOTO: PRINTSCREEN