scandal

May 31, 2019 22:00

By

ČOLA U ZAGRLJAJU ĆERKI Ovako su mu naslednice čestitale rođendan (FOTO)


Zdravko Čolić juče je proslavio 68. rođendan, a najveću radost priredila mu je upravo porodica, supruga Aleksandra kao i njegove ćerke Una i Lara.

Naime, poznato je da se njegove lepotice nikada ne pojavljuju u javnosti, ali ovoga puta je na Instagramu, na profilu jedne o njih osvanula fotografija sa tatom.

– Srećan rođendan najboljem tati na svetu! Moj uzor, moje sve! Volim te najviše na svetu – napisala je Una, starija Zdravkova ćerka.

Podsetimo, Čola je u braku sa Aleksandrom od 2001. godine, a već 19 godina oni uspevaju da sačuvaju svoju ljubav od javnosti.

– Teško je reći ko je stroži u našoj kući, da li moja supruga ili ja. Tata je slab, mama je jaka, a tata treba više da prati mamu. Mi smo taj period u kojem su moje ćerke zvali “ludim godinama”, samo je sada njima mnogo opuštenije i deca su više zaštićena. Ograničenja moraju da postoje – ispričao je jednom prilikom Čola za “Blic” koji svoju decu ne pominje često u medijima.

Pevač je bio poznat kao veliki zavodnik pre bego što se skrasio pored svoje supruge, a ova glumica je bila njegova prva ljubav.

https://svet-scandal.rs/vesti/ova-glumica-je-bivsa-devojka-zdravka-colica-evo-i-koju-pesmu-joj-je-posvetio/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević, instagram