Scandal

18 Februar, 2021 22:00

Crvena jabuka najavila KONCERT i novi SPOT (VIDEO)

Uprkos korona virusu, uz sve epidemiološke mere, čuveni sarajevski bend „Crvena jabuka” održaće koncert 7. i 8. marta pred beogradskom publikom.

Jedan od najpoznatijih bendova sa ovih prostora će posle više od dve godine od poslednjeg nastupa u Komabank Dvorani, u duhu njihovog čuvenog hita i pod istoimenima nazivom „Nekako s proleća” ujedno obeležiti intrenacionalni praznik – Dan žena.

Čuveni bend predvođen najprepoznatljivijim vokalom pop-rok scene Draženom Žerićem – Žerom, publici će u akustičnom, ali i gitarskom roknerol maniru, sve do jednog, poznate hitove, iz svog bogatog muzičkog opusa.

Frontmen, Dragan Žerić Žera je uoči beogradskog koncerta, koji će ovog puta biti održan u specifičnim uslovima, poručio je da sa nestrpljenjem očekuje ponovni susret beogradskom publikom.

Želim da u ovoim vremenima pokušamo da bar na tren zaboravimo na ovu pošast zvanu korona koja nas je izolovala i odvojila jedna od drugih. Da nekako s proleća, kako samo nazvali koncert pokušamo, ponovo, ovog puta, na Dan posvećen ženama( uz preporuke za obaveznu distancu i poštovanje propisanih mera) uživate sa vašim dragim bićem uz pesme Crvene jabuke. Potrudićemo se da to veče bude posebno, da širimo ljubav, emocije… i ništa drugo – ističe dobro poznati vokal.

Crvena jabuka, predstavlja i spot za pesmu „Nebjesko platnu” posvećenu Davoru Papiću, kultnom sarajvskom ilustratoru i grafičkom dizajneru, koji je i radio omote za sve albume ovog benda. Spot je rađen na lokacijama bliskom vezanim za Davorov život, u Sarajevu.

FOTO: PROMO