scandal

May 8, 2019 19:00

By

ČUVENA KASANDRA POSLALA PORUKU SRBIMA POSLE TOLIKO GODINA: Dočekivali smo je ko kraljicu, A EVO KAKO NAM SE ODUŽILA


Glumicu Koraimu Tores obožavali su mnogi u ulozi Kasandre iz istoimene serije, koja je obeležila devedesete godine prošlog veka u našoj zemlji. Venecuelanska glumica posetila je našu zemlju davne 1997. godine i nosi samo lepe uspomene.

“Za mene je ta poseta bila neverovatna. Divno iskustvo koje čuvam na posebnom mestu u svom srcu. Upoznala sam vašu kulturu i ljude koji su me srdačno dočekali i pružili mi mnogo ljubavi. Sanjam da opet dođem u Srbiju, nadam se da ću biti u prilici da makar još jednom posetim vašu zemlju. Iskreno to želim”, kaže lepa glumica, koja dodaje da je veoma patila kada je naša zemlja bombardovana 1999. godine:

“Pratila sam sve vreme šta se dešava! Osećala sam tugu i neizvesnost. Taj osećaj me je stalno obuzimao dok sam slušala vesti o bombardovanju Srbije. Bilo mi je veoma bolno da gledam kako patite.”

Glumica ističe da obožava Novaka Đokovića, ali i da rado đuska uz hitove Cece Ražnatović.

“Ne propuštam nijedan Novakov meč. Divim mu se, njegov sam vatreni fan i prosto ga obožavam. Pravi je genijalac. On obeležava istoriju tenisa i drago mi je što sam svedok njegovih uspeha. Čula sam za Cecu, obožavam da đuskam uz njene pesme. Nažalost, ne razumem šta peva ali me to ne sprečava da uživam u muzici. Sviđa mi se taj ritam”, zaključila je Koraima.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-ovo-nikada-niste-videli-nada-topcagic-klela-marinka-rokvica-dabogda-ti-umrla-deca-i-unucad-ni-posle-pomirenja-nema-srece-srpski-nostradamus-otkriva-lunu-ceka-pakao-sa-markom/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen