Scandal

July 20, 2020 17:00

By

DA TI SRCE PUKNE! Milica Pavlović pomogla baka Smilji, ona je čvrsto zagrlila i NIJE PUŠTALA!

Teška sudbina bake Smiljane Ilić iz Blaca, koja je starost dočekala u trošnoj kući bez prozora, struje i vode, potresla je ceo region, a njene suze dotakle su i Milicu Pavlović koja je odlučila da joj pomogne!

JOŠ JEDAN HUMANI GEST!

Milica se odmah uputila u Blace, kako bi odnela pomoć baki Smiljani, ali i kako bi je lično ohrabrila da izdrži teške životne trenutke, a u ispovesti za domaće medije Pavlovićeva je ispričala zbog čega ju je potresla tužna sudbina starice kojoj dve komšinice pomažu da se prehrani.

„Mislim da je svima odlično poznato da sam odrasla uz baku i deku. Oni su me vaspitali, usadili mi sve vrednosti u životu. Veoma sam vezana za svoju porodicu i u toku odrastanja sam prošla kroz sve faze sa njima i spoznala kako starost i godine utiču. Samim tim sam posebno slaba na starije i nemoćne ljude. Reportaža koju sam videla kada je baka Smiljana u pitanju mi je slomila srce i veoma me je potresla, pa sam osetila da moram nešto da preduzmem. Odmah sam zvala centar za socijalni rad, raspitala se oko svih informacija i uputila se u Blace. Veliki broj mojih prijatelja se odmah priključio ovoj akciji i pomogao mi da joj zajedno obezbedimo neke od neophodnih stvari za život”, rekla je pevačica i dodala:

„Ne mogu rečima ni da opišem šta sam osetila kada sam sve to videla, a dotukle su me njene emocije, suze i zahvalnost koju sam osetila. Apelovala bih na sve ljude dobrog srca koji mogu da pomognu, da to i učine. Sve informacije oko baka Smiljane mogu da dobiju u centru za socijalni rad u Blacu ili od Dejana Markovića, čiji žiro račun kruži na društvenim mrežama. On me je isto dočekao zajedno sa bakom u njenom dvorištu i predstavio se kao osoba koja će voditi brigu o renoviranju kuće i svega u njoj.”

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević