svet

June 23, 2020 19:00

By

Dajana BESNA na Žiku zbog KORONE! “Mogao si i mene i SINA da ZARAZIŠ!”

Nakon trećeg testa na koronu Žika Jakšić je potvrdio da je ipak pozitivan na virus.

ŽIKA: “NISAM SE VIĐAO SA DAJANOM I SINOM!”

STAR u aktuelnom broju piše da kako se šuška, voditelj emisije „Nikad nije kasno” u startu nije ni hteo da se testira, već je išao na nastup Aleksandre Prijović, ali kada je shvatio da je sve više ljudi s kojima je imao kontakt pozitivno na virus morao je hitno u laboratoriju.
„Išao sam na jednu privatnu kliniku da se testiram i tamo su mi rekli da sam pozitivan. Međutim, nisam im poverovao, pa sam otišao u bolnicu Dragiša Mišović da ponovim test i tu sam potvrdio da sam pozitivan. Nemam sada nikakve simptome. Eto, sreća je da se ovih poslednjih dana nisam video sa bivšom ženom Dajanom i sinom Dušanom, inače ko zna šta bi bilo. Ne želim Dajani da pravim problem na poslu i da svi upiru prstom u nju”, rekao je Žika za STAR, dok njegova bivša žena Dajana ne može da dođe sebi od besa.

PROČITAJTE JOŠ: Sloba Radanović doživeo SAOBRAĆAJKU! Krv LILA na SVE STRANE!

PROČITAJTE JOŠ: “POBESNELA” Karleuša, RATNICA iz 3030 godine! GRMI kako IZGLEDA! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Lidija Vukićević: “Nije kriv Gagi koji se DROGIRAO, već Anabela koja je POKLEKLA!”

„Iznenađena sam i zgranuta da neko drugi objavljuje da je Žika zaražen, i to na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. U ovom slučaju bi moj bivši muž trebalo da izađe i kaže šta ima. Nas dvoje se nismo videli od kako je bio na proslavi kod Cece Ražnatović, tako da nema mogućnosti da smo sin i ja zaraženi. Ljuta sam jer ni meni nije javio, samo mi je rekao kako još uvek čeka rezultate”, izjavila je Dajana, a kako STAR saznaje, ona je odmah Žiku pozvala i očitala mu lekciju.
„Dajana nije mogla da veruje da je Žika slagao kako još ne zna rezultate testiranja. Ona je ozbiljna voditeljka na Pinku i vrlo je odgovorna, ne želi da dovede čitav kolektiv u opasnost. Zato je bila besna na Žiku kada je shvatila da je mogao da zarazi i nju i sina jer je stalno izlazio. Ona to ne može da razume jer smatra da se poneo neodgovorno”, izjavio je za STAR izvor blizak voditeljki.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR