Star

13 Marta, 2022 11:00

Pretnje, izlivi besa, iznošenje prljavog VEŠA! Sve se treslo od brutalne SVAĐE Dalile i Dejana Dragojevića!

Još jedna burna noć u „Zadruzi“ dogodila se na inicijativu Dalile i Dejana Dragojevića, koji nisu uspeli da ostanu imuni na škakljiva pitanja novinara, a da između bivših partnera i dalje ne može da padne „ruka pomiranja“, govori i sinoćnja burna svađa, koja je propraćena milionskim auditorijumom. U raspravu su po starom, dobrom običaju upleteni Filip Car i Aleksandra Nikolić, kao odlične mete za provokacije.

– Da li ovo što se desilo sa Dejanom i Sandrom, govori da ipak nisi ti ta koja ga je odovjila od prijatelja i porodice? – glasilo je pitanje novinara Dalili, a ona je kao iz topa odgovorila:

– Naravno da je najlakše prebaciti na mene sve, jer sam uradila lošu stvar. Naravno da se to potvrđuje, ja nikada nisam radila na tome da ga odvojim od porodice i prijatelja. Imamo priliku da vidimo sada sve. Verujem, da možda Aleksandra ne bude primljena i prihvaćena kao ja, on bi ponovo uradio istu stvar – istakla je ratoborna zadrugarka, a potom se oglasio i Dejan Dragojević.

– Ne mogu da slušam više ova s*anja. Čuj, ne može da dozvoli da se pljuje na 5 godina a ona se pos*ala po svemu. Ja sve što sam radio sa Aleksandrom, ja sam slobodan čovek. Ona kada se ovde hvatala za gipsane ploče i imala odnose, bila je u braku! Više puta, kada su me ovde prozivali da sam njena sponzoruša, ja nju nisam spominjao, nemoj da se lažemo. Nikada je nisam provukao u negativnom kontekstu – samouvereno je objasio Deki, te je njegov odgovor bio odličan slagvort za još jedno pitanje voditelja.

Pročitajte: Dalila skroz PUKLA! Lekovi ne pomažu mora na PSIHIJATRIJU jednom nedeljno!

Dejan Dragojević

Pink printscreen

– Ti si taj koji je pitao Cara za njihovu svađu?

– Jesam, samo sam vratio. Ako neko želi da me potkači, ja vratim duplo.  Ja sam sa ovom ženom razveden davnih dana – nastavio je Dejan, dok se njegova bivša žena nastavljala:

– Nikada te nisam spomenula i budeš li nastavio da me komentarišeš, lično ću se obračunati sa tobom! Mani se mene, ne spominji me. Imaš svoj odnos, uživaj, mani se svoje bivše žene koja ti je vraćala. Sa ovom ženom si prvi put seo na avion – grlato je vikala.

– A sada imam avion pored sebe – nasmejao se Dejan.

– Ja jesam svesna svega što sam uradila i iza toga stojim. Završeno je to i ja sam sa Filipom imala svoje lomove. Mi smo svesni da to nije dobro. Reću ću u svoje ime, smatrala sam da mi možemo da se popravimo, ali ne može. Kada imaš nešto novo, novu vezu, fokusiraš se na to, a ono loše ostaviš iza sebe i ne komentarišeš. Nema potrebe da se ja krivim za sve, jer sam sama priznala krivicu i rekla javno ‘kriva sam’. Manite se meneAleksandra niti me ugrožava, niti me pecka, skroz smo korektne. Sa njom nemam ništa, niti me spominje… Ne dira me. Ali me njen dečko spominje konstantno i ja imam prava da se umešam i to nema veze sa njom. Sinoć je postavio pitanje Caru za naš odnos i za ono polivanje. Sve da sam osakaćena, tebe ne treba da interesuje šta se dešava u mom životu! To je sve sa ciljem da Filipu udari kontru – vikala je Dragojevićka.

Dalila Dragojević

Pink printscreen

– Kada budem radio za Komunalno preduzeće, budem skupljao pljuvačku, sekundarne sirovine, tada će me ona interesovati – dodao je Dejan.

– Neće Dejan Dragojević više Dalilu spominjati! Neću ti više dozvoliti da me spominješ! Zašto uskačeš i ponovo sve spominješ, šta tebe to interesuje? – nastavljao se sukob između bivših partnera.

– Hajde metla, pali! – odbrusio je Dejan.

698795_dejan-dragojevic-zadruga-1_ls

Pink printscreen

Pročitajte: I zlatni HOLIVUD bi im pozavideo na harizmi i lepoti : Pogledajte kako su izgledali roditelji Dušice Jakovljević u mladosti!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: Pink printscreen