Aleks pobesnela
Scandal

December 5, 2021 09:00

By

Dalilu plaši samoća: „Treba mi neko, ne mogu sama!”

Strasti u Zadruzi se ne smiruju, a više niko ne može ni da pretpostavi kako će se odvijati situacija u ljubavnom trouglu između Dalile, Cara i Maje,

Dalilu plaši samoća!

Posle izliva emocija koje je Filip Car pokazao prema Dalili, Mujićeva je odlučila da progovori o njihovom odnosu.

– Mene najviše muči to što smo svi ovde pod istim krovom, napolju to nije tako. Ovde smo u četiri zida sa osobom koju sam ja povredila i osobu koja je mene povredila. Ne znam šta da ti kažem, treba mi vremena da se povratim od šoka i istinu gorku prihavatim. Imala sam i ranije životne padove, ne mogu da se izvučem sama, treba mi neko, samoće se najviše plašim – pričala je Dalila.
– Stvari su se desile brzinom svetlosti, da smo napolju to bi trajalo dugo, ali ovde se desilo prebrzo. Mića je tu bio za mene u teškim situacijama. Gledam ga kao svog oca da me trgne i poljubi i kaže jesam li normalna. Kada ga zagrlim kao da zagrlim svog oca. On je uvek bio uz mene, nisam imala ovakve padove, ima par ljudi, radim na tome da vidim ko su mi pravi prijatelji. Ima ih ovde dosta. U pola noći se probudim, pa imam potrebu da jedem, pa ne spavam. Ali sve u životu prođe – rekla je Dalila.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Mislila sam da je on pravi muškarac i da je vredan svega toga. On je veliki manipulator, sinoć je zaplakao zbog sebe, a ne zbog mene. Video je nekoga koga je povredio i krenuo da plače. Mogao je na drugi način da mi kaže ovo, na neki lep način, jer mislim da nismo ušli u odnos preko noći, pričao je da je spreman da me čeka osam meseci. Neću spominjati Dejana, ja sam mesec dana upakivala priču da mi treba neka pauza i tako, a Filip je to uradio za par sati, bez da mi kaže da to može da se desi. I tako te neke priče i laži. Ne mogu da opišem svoje stanje – govorila je Dragojevićka.
On je pričao da sam vredna svega toga, da se nikada nije ljubio tako i da se nije zaljubio, ali je sve to bila velika farsa i laž. Ne znam više zaista šta bih rekla. Nisam očekivala uvrede od njega. Pružila sam ruku, jer više ne znam ni gde sam, bila sam u takvom stanju. Ja bih se samo izvinila njegovoj porodici, zbog uvreda na njihov račun – obratila se Dalila porodici Filipa Cara.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Ja njemu ništa ne verujem, sad da klekne na kolena, ja mu ništa ne verujem. On je meni pretio za neke stvari, ja to nisam shvatala ozbiljno, ali i sve to da je uradio. Samo da nije rekao da ne oseća ništa. I sinoć ustane i kaže posebno mesto u srcu ima Maja, a prema meni ima najveću emociju – rekla je Dalila.

Pročitajte: Drama, Dalila će OPET na psihijatriji! 

FOTO: PRINTSCREEN