Fotografija Lazara Ristovskog iz mladosti
Svet

September 14, 2023 22:00

By

Danici je srce igralo na njegov dodir: Lazar Ristovski na fotografiji kao holivudski glumac, razbarušene kose i brade FOTO

Fotografija Lazara Ristovskog iz mladosti govori zbog čega je Danica pala na glumčev šarm

Lazar Ristovski sedamdesetih godina prošlog veka krenuo je da se bavi glumom, a neprepoznatljiv je u odnosu na danas.

Fotografija Lazara Ristovskog iz mladosti

Foto: Ata images

Lazar se na početku bavio pozorištem, gde je igrao u brojnim predstavama, a danas je iza njega nekoliko hiljada predstava. Zanimljivo je da je Lazar studirao sa slavnim imenima glume: Bogdanom Diklićem, Radošem Bajićem, Snežanom Savić, Ljiljanom Stjepanović

On je kao mladić bio prelep, a njegova bivša supruga Danica jednom prilikom je govorila o tome da ju je osvojio već na prvoj godini glume. Lazar Ristovski je sa Danicom sklopio građanski brak 1980. godine, a njih dvoje venčali su se bez odela i venčanice, u intimnim uslovima. Glumica je jednom prilikom govorila o tome kako ju je Lazar osvojio.

– Već na prvoj godini moj Lazar me je osvojio hrabrošću i lepotom. Autentičan, na prvi pogled izdvajao se iz mase. I danas uzdrhtim kada se slučajno sretnemo – rekla je Danica jednom prilikom.

Fotografija Lazara Ristovskog iz mladosti

Rajko Ristić

Podsetimo, Danica i Lazar Ristovski posle četrdeset dve godine stavili su tačku na svoj brak.

Uprkos krahu višedecenijske ljubavi, njih dvoje ostali su složni kao roditelji svojim sinovima, ali i kao baka i deka unuku Bogdanu.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: ATA images