Svet

4 Marta, 2022 21:50

Danijela Dvornik je od skromne kuće napravila raj za uživanje! Pokazala svaki kutak! (FOTO i VIDEO)

Danijela Dvornik se iz Zagreba preselila na Brač, u kuću, u kojoj je ranije sa Dinom, a kasnije sa ćerkom Elom i njenom porodicom, tek povremeno boravila. Nakon četiri godine renoviranja, Danijela je od skromne kuće uspela da napravi pravu oazu za uživanje, a fotografije svog prelepog doma podelila je i sa pratiocima na Instagramu.

– Dolaskom ograde završena je i poslednja faza projekta ‘od krova do terase’. Trajalo je to četiri pune godine, bilo je dinamično, ponekad haotično. Bilo je grešaka, razmišljanja, nerviranja, kalkulisanja, hvatanje za glavu, ali vredelo je – započela je svoju objavu Danijela.

– Uglavnom, koristila sam kvalitetne materijale i keramiku, gledala da sve da mi bude što jednostavnije za održavanje. Neki nameštaj sam nasledila, ali dosta toga sam kupila jer mali prostori traže adekvatna rešenja – napisala je.

– Kuhinja je zapravo sve odredila, a nju sam birala mesecima i prošla sam sve boje, a onda sam se zaljubila u crnu i drvo. Veliki sam ljubitelj industrial loft dizajna, ali kuća mi to nije dopuštala pa sam malo vrludala. Uglavnom, sve sam sredila da jednostavno guštam u svakom kutku kuće i prosto ne znam gde bih radije bila – zaključila je Danijela.

Posebnu pažnju je posvetila rasveti za koju kaže da joj je jako važna i za koju je pronašla specijalizovanu prodavnicu.

Ona je objavila i video u kojem je pokazala deo enterijera. Snimila je kako po završetku radova izgleda letnja kuhinja, prostor za roštilj, zona za opuštanje, spavaća soba, kuhinja i balkon…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

PROČITAJTE: Ceca i Anastasija zaljubljene u istog muškarca!

FOTO: INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN