Đanijeva supruga svet portal svet
Svet

May 24, 2024 17:00

By

Đanijeva Slađa zbog estetskih korekcija postala neprepoznatljiva, a ova fotografija govori kakva je lepotica nekad bila (foto)

Đanijeva supruga bila je prava lepotica

Slađa Trajković, Đanijeva supruga oduvek je bila njegova najveća podrška, oslonac i stub njihove porodice. A, koliko joj je pevač zahvalan na svemu tome ističe svaki put kada mu se za to ukaže prilika.

Đanijeva supruga svet portal svet

Rajko Ristić

Đanijeva supruga posle korekcija na licu postala druga žena

I dok Radiša Trajković Đani povremeno, što namerno, što nenamerno, napravi nešto što se komentariše danima, Đanijeva supruga je oduvek bila odmerena, i u svojim izjavama, i u svojim postupcima.

Đanijeva supruga svet portal svet

Instagram

Međutim, Slađa je nedavno, takođe, navukla na sebe brojne negativne komentare, i to zbog svog izgleda.

Naime, na Instagramu se pojavila fotografija iz prošlosti, na kojoj se vidi da je Đanijeva Slađa nekada bila prava lepotica.

Pročitajte Tuga Slađe Trajković za sinom je prevelika – Đanijeva supruga ootkrila kad su imali poslednji kontakt

I dok je za pređašnji, prirodni izgled dobila brojne komplimente, Slađu, koja je takođe nekada bila pevačica, iskritikovali su zbog nepotrebnih estetskih intervencija koje je imala u poslednjih nekoliko godina.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@srbija_showbizz је поделио/ла објаву

Ne, može a da se ne primeti da je pevačeva žena zaista imala brojne korekcije, od povećanja usana i jagodica, do povećanja grudi, te da joj one uopšte nisu bile potrebne.

Verujemo da se i sama Slađa pokajala zbog svega što je radila na svom licu, ali će sve greške koje je napravila poslužiti za nauk njenoj prelepoj ćerki Sofiji, koja je kopija svoje majke.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM