Dara Bubamara
Scandal

24 Novembra, 2021 16:07

Dara Bubamara: „I moj tata je, kao Marina, predosetio smrt!”

Dara Bubamara se na komemoraciji Marini Tucakoviće, rasplakala, i kako kaže još uvek tuguje zbog gubitka drage prijateljice. Pevačica je otkrila da se sa hitmejkerkom čula redovno pred njenu smrt, i skoro svakog dana se u Novom Sadu viđala sa njenim sinom Milanom Laćom Radulovićem.

Dara Bubamara još uvek tuguje!

Ono što je iznenadilo, su Darine reči da je Marina predosetila da joj se bliži kraj, te da je isto strašno iskustvo proživale i sa svojim ocem koji je nedavno preminuo.

Marina je bila divna žena, najbolji umetnik na ovim prostorima. Čule smo se redovno pred njenu smrt, pošto je Laća u to vreme boravio u Noovom Sadu. On i ja smo tada svaki dan išli na ručak i kafu, tako da sam se u startu čula i sa Marinom. Bila sam upućena u celu situaciju do kraja. Bila je uvek pozitivn pred kraj života. U tom periodu su ona i Laća išli u Sremske Karlovce da uživaju, šetaju, bila je nasmejana. Predosetila je da će umreti, iz neke poruke koju mi je Laća pokazao sam zaključila da je znala, ali ne mogu da vam otkrijem šta je u njoj – rekla je Dara u izjavi za Kurir, i priznala da je za nju ovo bila veoma teška godina:

MArina Tucakovic

Jako teška godina… Pre svega zato što sam izgubila dosta ljudi iz porodice, preminuo mi je otac pre mesec i po dana. I moj tata je, kao Marina, predosetio smrt. Zvao je svaki dan i mene i brata telefonom, i ćutao, po celu noć. Poslednja dva dana pogotovo. Znala sam da će preminuti. Ne mogu da se pomirim sa time da mi otac nije živ, kao ni Marina. Ovo što se dešava je strašno, umire dosta kolega, glumaca… Svaki dan sam u šoku kada vidim vesti, počela sam da se bojim kad čitam novine. Nikada do sada nisam gledala vesti, a sada čim se probudim pustim TV – rekla je Dara za Kurir i dodala da je njen naslednik Kosta teško podneo gubitak deke.

FOTO: RAJKO RISTIĆ