Scandal

9 Marta, 2021 13:00

Darko Lazić MENJA profesiju! Evo šta će raditi!

Darko Lazić, kao i mnogi muzičari i pevači nema posla zbog korona virusa, ali to njega nije obeshrabrilo već pokereće novi biznis i to sa suprugom Marinom.

Darko menja profesiju

Darko pored pevanja ima još jedan taleneta, koji sada planira da monetizuje. Ideju je osmislio, a pripreme su u toku. Kako je pevač izjavio, on će sa svojom suprugom Marinom pokrenuti Jutjub kanal koji će se zvati „Darkova kuhinja”, piše Pink.rs.

Obožavam da spremam hranu pa sam odlučio da to podelim sa svima. Kuvam veoma ukusne specijalitete i baš mi ide od ruke – rekao je Darko i otkrio da se na ovaj potez odlučio jer trenutno „od muzike nema ‘leba”.

Korona nas je sve poremetila i ne staje, pa sam rešio da se posvetim drugom talentu – rekao je Darko i otkrio da će emisije snimati u svojoj porodičnoj kući u Brestaču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Ja ću biti glavni kuvar, a Marina moja pomoćnica. Još sakupljam sve začine i opremam kuhinju za snimanje. Iskreno, baš se radujem i jedva čekam da krenem sa svojim specijalitetima. Ne držim se striktno recepata, uvek dodam i po svom ukusu, to je čar mog kuvanja – objasnio je Lazić, koji je prethodno otvorio i Instagram stranicu „Darkova kuhinja”, na kojoj već deli određene recepte.

FOTO: IVAN VUČICEVIC