Darko Lazic
Scandal

August 16, 2021 12:00

By

Darko Lazić NIJE istina da ne viđam svoju decu!

Poznati pevač Darko Lazić u poslednje vreme na meti je javnih osuda, jer navodno ne viđa svoju decu. On je nedavno raskinuo sa svojom verenicom Marinom Gagić s kojom ima sina Alekseja, a dok iz prvog braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu.

Darko Lazić nije istina da sam zapostavio decu

U javnosti su ga napadali da više vremena provodi sa svojom devojkom Barabarom, nego sa svojom decom, međuitim sada je Lazić otkrio šta je posredi oko priče da svoju decu ne viđa.

Jako glupo što su to pisali. Nikada u životu ne bih izbegavao, dosta radim. Ana ima svoje obaveze, Marina takođe, uvek kada sam slobodan iskoristim vreme da se vidim sa njima. Meni je porodica jako bitna, deca su moja krv, moja svetinja – rekao je Darko za Espreso.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Pevač je takođe govorio o svojoj kilaži koju je doveo do savršenstva i da mu teško pada što ništa ne može da jede.

Uveliko priprema nove pesme i nešto sasvim drugačije što do sada nije bilo viđeno. Nastupa ima mnogo, a nedavno se pisalo da je na jednom od njih što bi se reklo “ispalio” svoju publiku i nije se pojavio:

–  Uvek mora da postoji opravdan razlog zašto se to desilo, iz privatnih i porodičnih razloga nisam mogao da dođem jer je bila viša sila i izvinjavam se fanovima, opravdaćemo to.

Lazić je takođe otkrio da priče da se seli iz Srbije nemaju veze sa mozgom. Stalno ga šalju negde a on je uvek u Srbiji, ovde živi i radi

FOTO: RAJKO RISTIĆ