scandal

1 Marta, 2020 18:00

Darko Lazić se ne smiruje! Marina OČAJNA, moli Boga da je živ!

SCANDAL! U NOVOM BROJU DONOSI!

Uprkos upozorenjima lekara, ali i mnogih astrologa i vidovnjaka da ni za živu glavu više ne sme da pije i banči, Darko Lazić se ne smiruje, a izgleda da se nikada neće ni smiriti! Kako magazinu SCANDAL! prepričava njegova rođaka, od kada su se on i Marina sa sinom preselili u Beograd u iznajmljeni stan, Darko je sve gori i gori!

HEROINA UGLEDALA SVETLOST DANA! Anastasija Ražnatović obradovala publiku novom pesmom!

NAPUŠTA ZADRUGU! Sutra ga vode na OPERACIJU – Zaboravio na kamere pa mu izletelo! (VIDEO)

Snimak kao DOKAZ da su Iva i Karić imali S*KS?! Ona navlači GAĆICE, pa traži maramice! (NECENZURISAN VIDEO)

Darko je sve gori, nema mu pomoći!

– Strašno je kako se naš Darko ponaša! Kao da je neki đavo u njemu – započinje rođaka i nastavlja:

– Ode u kafanu u četvrtan i nema ga kući do ponedeljka! Marina jadnica sama sa bebom u stanu plače i moli Boga da joj bar živ dođe! Kada ujuturu ustane, posle toga što malo zaspi jer je umor samelje, otvori portale da vidi da li je barem živ – priča rođaka za SCANDAL! kroz suze i dodaje:

– Jadno dete, mlada je ona! A on… Sačuvaj Bože i sakloni! Ne mogu da kažem, on njoj ostavi uvek svežanj para! Ide on redovno na nastupe, radi i dobro zarađuje, ali džaba sve kad posle ostane u kafanama! Marina je mislila biće sve lakše kad ode s njim u Beograd, ali ona je tamo sama samcijata! Kuka na sav glas: Šta mi se ovo dešava, da doživim sudbinu Ane Sević! Kuka i njena majka! Ne zna žena šta je snašlo! Onda Marina ode u Brestač kod Branke i Dragana, pa i tamo s Brankom zove Darka na telefon, a on se ne javlja ni na viber, ma ni na šta! Ima ona sve uslove da živi ko kraljica, sve je to on obezbedio, ali je sama! Pa kakav je to život?! Nikakav, ja da vam kažem! Šta će onda jadna, ne može sama! Uhvati dete, spakuje se, pa dođe kod majke u selo, iz Brestača juri za Beograd, pa iz Beograda u Pećince, ne zna gde bije! Lepa, mlada, dobra i odana, a sedi s babom i majkom i moli Boga da joj muž dođe živ! A i kad dođe, samo spava! Pa kad se naspava, opet u kafanu i tako u krug! Ma ne daj Bože nikome! Ona mučena ne zna ni gde je on, ni šta radi! Niti Ana može da ga dobije da se vidi s Lorenom, ali ona je odavno digla ruke, a Marina… Nema je ni 50 kila, sva se osušila! Mučenica, završiće u Lazi ako se on ne skrasi – završava rođaka priču za SCANDAL!, i sama očajna što Darko nema nameru da se smiri!

AUTOR: Scandal

FOTO: instagram prinscreen