Scandal

30 Avgusta, 2021 13:19

Darko Lazić troši kao BESAN na Barbaru Bobak! Opet srlja u dugove?

Darko Lazić troški kao besan na Barbaru Bobak, prenose domaći mediji, a njegovi prijatelji su zabrinuti da će opet potrošiti sve pare.

Darko Lazić troši kao besan

Navodno, Darko Lazić se zaljubio kao nikad u životu, i spreme se za venačanje sa Barbarom, pišu mediji. Međutim, sada se šuška kako hoće i da joj kupi luksuzan stan.

Darko je lud za njom, nikad se u neku ženu nije ovoliko zaljubio koliko je u Barbaru. Prijateljima se poverio da hoće da joj kupi nekretninu i prepisati odmah na njeno ime. Džabe mu govore da su nedavno otpočeli vezu i da ne bi trebalo da se zaleće, on ne želi da čuje takve stvari, radi po svom – otkriva dobro obavešteni izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Hoće da kupi jedan stan, kako bi zajedno živeli u njemu, a želja mu je da zvanično ona bude vlasnica, jer bi na taj način da joj pokaže koliko mu znači. „Opet će da potroši 200.000 evra i da ostane bez svega“, govorili su mu bliski ljudi kad su čuli o čemu razmišlja, ali Lazića ne zanimaju komentari tog tipa – dodaje izvor, prenosi Kurir.rs.

Što naumi, on to i ostvari, tako je uvek sa njim. Cilj mu je da stan pazari do kraja godine, a siguran je da je Barbara „ona prava“. Još ne želi da priča o tome javno, makar dok ne finalizuje sve što je zamislio – zaključuje sagovornik.

FOTO: RAJKO RISTIĆ