Svet

14 Septembra, 2021 15:10

Darko Lazić ŽENI Barbaru, spremaju SVADBU?

Darko Lazić ženi Barbaru Bobak, pišu mediji, a plan je da naprave veliku tradicionalnu svadbu. Takođe, mediji pišu i da je Barbara presrećna zbog ove odluke.

Darko Lazić ženi Barbaru?

Pevač je rešio da u rodnom Brestaču napravi veliku mrsnu pravoslavnu svadbu, i to pod šatorom. Darko i njegova devojka uveliko prave spisak gostiju, kojih će, kako se navodi, biti čak hiljadu.

Darko se baš promenio nabolje otkad je sa Barbarom, uvek je nasmejan i više ne troši toliko para kao pre. Baš smo zadovoljni njime, ali i njegovom devojkom. Rekao nam je da nikad nije toliko voleo nijednu ženu. Sviđa mu se što je Barbara prirodna i spontana i što se bave istim poslom, pa često zajedno nastupaju. Nedavno ju je zaprosio i već su zakazali svadbu za proleće sledeće godine – kaže izvor iz porodice Lazić, piše Kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Darko Lazić je navodno bio veoma obazriv kada je svojoj devojci dao predlog da umesto u restoranu svadbu prave pod šatorom, a ona je to oduševljeno prihvatila.

Barbara mu je rekla da baš takvu svadbu želi i da će napraviti opštenarodno veselje kakvo Srbija još nije videla! I ona ima veliku familiju u Futogu i želi da ih sve pozove. Samo s njene strane imaće više od 300 gostiju! I Darkova porodica je velika, a on planira da pozove i mnoge kolege, pa će sigurno pod šatorom biti oko hiljadu gostiju – priča sagovornik i dodaje da je tako veliku svadbu Darko planirao oduvek.

 

FOTO: ATA IMAGES