Star

29 Marta, 2021 20:00

Darko UZVRĆA udarac! „Ako ja počnem da pljujem kolege oni su završili karijere!”

Darko Lazić ponovo se našao u centru skandala zbog kovid žurke na kojoj se provodio i pevao, međutim, njega ne dotiče kazna koju mora da plati, ali mu i te kako na živce idu kolege koje ga prozivaju, piše STAR.

„Pevačice koje me prozivaju bolje da ćute, znaju šta sve znam o njima!”

Darko je viđen na najmanje tri korona žurke, pa ne čudi što ga je Komunalna policija izbacila iz takta kada je upala i prekinula zezanje. Ono što je zanimljivo jeste činjenica da ni njegova verenica Marina nije bila upućena u to da joj je dragi u provodu dok ona sama čuvasina. Darko je rekao kako su mu mediji napravili haos u kući, kako je Marina ljuta na njega, a izgleda da ga je najviše iznerviralo to što su ga mnoge kolege javno osudile jer nastupa po korona žurkama dok su mere na snazi i niko ne sme da zarađuje! Ma, bio je ljut kao ris, rekao je kako mu je dosta da njega pljuju i da pi*aju po njemu, kao i da više neće da ćuti. ‘Za sve je kriv Darko, Darko je kriv i za to što je korona, i za to što napolju pada kiša, e neće moći više! Dosta su me jahali, ako ja počnem da pričam o kolegama, ima da bude treći svetski rat. Koliko njih je pevalo na tim korona žurkama, i svi dupe uza zid, a Darko najgori. Pevačice koje me prozivaju bolje da ćute, znaju one šta ja znam, kao i pevači, a ima i što znam da oni ne znaju da ja znam. Večito ćutim i naj*bem, e pa dosta!’ Baš je bio ljut i niko ništa nije smeo da mu kaže – priča izvor za STAR i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Darko kaže i da su kolege ljubomorne na njega, kao i da bi mnogi pevali i provodili se na žurkama tokom pandemije, ali da su nebitni i da ih niko ne zove! – završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR