Darko Lazić
Scandal

29 Juna, 2021 22:00

Darku Laziću se sprema pakao! Marinu hoće da preuzme njegov rođak!

Problem!

Kako SCANDAL! saznaje, dalji rođak Darka Lazića ogorčen je na njega jer je ostavio Marinu Gagić i ponaša se kao da ona ne postoji, te da ništa nije uradila za njega! Zbog svega toga rekao je da ga je baš briga što je Darku rođak i da će dati sve od sebe da osvoji Marinu i pruži joj život kakav zaslužuje! Marina i Darko su, istina, prošle nedelje proslavili zajedno drugi rođendan sinu Alekseju, međutim, od pomirenja nema ništa jer je Darko, navodno, u vezi sa pevačicom Barbarom, pa i to ide naruku rođaku koji želi da osvoji lepu Marinu.

Sina Alekseja više nikad neće videti!

Darko Lazić, Marina Gagić

Darko nije smeo ovo da uradi Marini, ona je divna mlada žena koja mu je pomogla da se izvuče posle tragedije, a on joj ovako vraća, sramota šta joj je uradio – objasnio je dalji rođak i dodao:

Pročitajte: Darko kao pušten s lanca! Ova devojka je progonila Lukasa, pa upecala Lazića!

Darko Lazić, Marina Gagić

Žena poput Marine nije zaslužila ovo što joj je Darko uradio! Pored mene će da živi kao kraljica!

Moja familija ionako godinama ne priča s Darkom, pa me zato baš briga što smo dalji rođaci, ima da osvojim Marinu kako znam i umem. Darko sina više nikad neće videti, a ja ću se potruditi da Marini i Alekseju pružim život kakav zaslužuju. Šta on misli, da ceo život pravi gluposti, a da svi oko njega pate i ispaštaju. Onako mlada i lepa žena sedi kod kuće zbog njega i plače, e pa neće moći! Ja ću da se potrudim da joj vratim osmeh na lice – završava dalji rođak porodice Lazić.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ