Porodica Kulić pokradena
Scandal

March 27, 2022 14:30

By

Miljana dovela dečka do ludila: Bebica iskašljava KRV i udara glavom o ZID

Dečko Miljane Kulić povređen

Rijaliti učesnica Miljana Kulić trenutno se nalazi u veoma turbulentnoj situaciji, između dve vatre, tačnije bivšeg dečka Lazara Čolića Zole i Nenada Macanovića Bebice, koji je potpuno slomljen zbog odnosa sa njom, ali i čestih svađa i osećaja bespomoćnosti, jer oseća da nije voljen.

– Nemam potrebu da pričam o nekim stvarima, sve što imam kažem Miljani. Moja nervoza traje sedam, osam dana. Ubija me ovaj prostor. Ja sam osoba koja se ne nervira, ali nisam mogao da izdržim više. Ona kaže da neće više, onda se nastavi, tako u krug. Nisam mogao da izdržim više. Definitivno hoću da izađem, nije mi dobro. Ne sumnjam u njene emocije, ali nema potrebe da trpim ovo – rekao je dečko Miljane Kulić vidno potresen.

Pročitajte: Isplivala istina – Dečko Miljane Kulić nije investitor, pogledajte čime se Nenad zaista bavi

Dečko Miljane Kulić u lošem stanju

Nakon ovih reči usledila je ozbiljna svađa, u kojoj se dečko Miljane Kulić sukobio sa njom. Njegovo ponašanje je uplašilo ukućane, jer je u jednom trenutku lupio glavom o zid, a to ih je podsetilo na ponašanje Maje Marinković u prošloj sezoni. Bebica je u naletu besa rekao da pljulje krv, a ova informacija je zaprepastila cimere.

Nenad je van sebe, ne oseća se dobro, te ostaje da vidimo hoće li Kulićeva uspeti da ga omeška i natera da ostane u Beloj kući.

Pink printscreen

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Printscreen Zadruga