Devojka Bogdana Bogdanovića
Svet

September 20, 2023 15:45

By

Nju je želeo da odvede pred oltar: Bogdan Bogdanović raskinuo s verenicom 6 meseci nakon prosidbe FOTO

Devojka Bogdana Bogdanovića bila je ova poznata glumica

Košarkaš Bogdan Bogdanović važi za najboljeg igrača a osim toga i za najpoželjnijeg neženju. Poznate dame u emisijima više puta su isticale da je jedan od najprivlačnijih a među njima davno je bila i Kija Kockar. Devojka Bogdana Bogdanovića nije bila pomenuta Kristina već poznata glumica…

Devojka Bogdana Bogdanovića

Ata images

Budući da su ga povezivali sa mnogim damama, Bogdan Bogdanović svoje srce poklonio Jovani…

Pročitajte Jovana u zagrljaju Bogdana Bogdanovića – Ljubav sa košarkašem doživela preokret, ovo su detalji pomirenja (foto)

Naime, na svadbi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, Bogdanović je upoznao glumicu Jovanu Stojiljković, sa kojom je uplovio u emotivnu vezu, a potom se i verio a koje je igrala popularnu uglogu Sofije u filmu “Južni Vetar.”

Devojka Bogdana Bogdanovića

ATA images

Mediji su brujali o tome ko je nova devojka Bogdana Bogdanovića da bi nakon samo šest meseci par stavio tačku na odnos. Kako prenosi Glorija, mlađanom paru je smetala veza na daljinu, jer je Jovana gradila karijeru u Srbiji dok je Bogdan bio u Americi, tako da su odlučili da ipak raskinu.

U intervjuima koje je u to vreme davala za domaće medije Jovana je često isticala da joj je sloboda veoma važna zbog čega su mnogi pretpostavili da je upravo ona ta koja je raskinula veridbu…

Devojka Bogdana Bogdanovića

Nakon raskida sa Bogdanovićem, lepa glumica je sreću pronašla pored Gorana Bogdana sa kojim već duže vreme uživa u skladnoj vezi. S druge strane, o košarkaševom ljubavnom životu se malo toga zna.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images