Devojka Zvezdana Slavnića
Svet

October 5, 2023 20:51

By

Slađa progovorila o vezi sa Zvezdanom Slavnićem: Zajedničke fotografije sve govore (foto)

Devojka Zvezdana Slavnića nije pevačica na koju se sumnjalo

Zvezdan Slavnić konačno se pojavio u javnosti, a posle duge ilegale došao je na promociju nove pesme Silvije Đogani. Iako je sve vreme proveo u društvu Slađe
Delibašić, pevačica tvrdi da između njih nema ništa, da ona nije devojka Zvezdana Slavnića i da su se tada prvi put sreli i upoznali.

Devojka Zvezdana Slavnića

Ata images

– Čovek je došao na promociju u društvu Silvijine menadžerke Sandre, popričali smo par minuta i to je to. Ispoštovao je i to je velika stvar, mi se ne poznajemo, sedeli smo pričali malo i odmah svi krenuli kao mi smo zajedno – rekla je Slađa.

Pročitajte Nju je voleo više od svih – Zvezdan Slavnić prvi put progovorio o Kseniji Pajčin zbog koje je ubio čoveka 

– Kad se nisam šlogirala kad sam ga videla. Tata mi je sportista i mnogo ga voli. Kada sam mu pokazala snimke sa promocije, oduševio se. On je meni na mestu i čast mi je što je takav lik došao na promociju moje ćerke. U to sa kim je i da li je niti ulazim niti znam – rekla je Slađa za Svet.

Devojka Zvezdana Slavnića

Ata images

Život Zvezdana Slavnića veoma intrigira javnost jer se po izlasku iz rijalitija nije
niti oglašavao, niti igde pojavljivao, a on iako ga bivši cimeri često pominju, krije
šta mu se dešava u životu. Zvezdan je ipak sada priznao da nema stalnu devojku i da ih u ovoj fazi često menja, a objasnio je i kakva mu žena treba.

– Ona koja ume da me voli, pazi, mazi i ljubi svakog dana – rekao je Zvezdan koji za sada nije dobio ponudu za Elitu, ali bi dobro razmislio ako se to desi.

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES