Dijeta Ane Nikolić svet portal svet Rajko Ristić /Ata images
Svet

септембар 8, 2025 08:50

By

Ana Nikolić je pomoću ove dijete smršala 50 kilograma: Nutricionista joj savetovao 3 stvari koje su ključne

Dijeta Ane Nikolić pomoću koje je smršala 50 kilograma

Ana Nikolić uspela je da izgubi veliki broj kilograma zahvaljujući savetima nutricioniste i režimu ishrane kojeg se strogo pridržavala. Dijeta Ane Nikolić ubrzo je dala rezultate.

Dijeta Ane Nikolić svet portal svet

Rajko Ristić

Pevačica je, kako se svojevremeno pričalo, uspela da smrša čak 50 kilograma i zato donedavno izgledala jednako atraktivno kao i na početku svoje karijere.

Ana je je jednom prilikom otkrila kako izgleda 7 dana zdrave ishrane koje se pridržava.

Dijeta Ane Nikolić dala je odlične rezultate

– Moja tajna kako sam smršala – nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem dve čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice.

– Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate, držim se unosa kalorija od 1.000 kcal do 1.200kcal. Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso takođe, sem ribe. Ako mi baš padne šećer onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe – rekla je Ana.

Dijeta Ane Nikolić svet portal svet

Ata images

– Čovek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promeni i samim tim će uspeti. Prvih mesec dana je teško, ali navikneš se. Uz pomoć tableta za mršavljenje nisam osećala glad i nisam imala potrebu da večeram. Ako ogladim u kasne sate pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano to bolje. Pijem 2 do 3 litra vode dnevno. Nekad i 4 – priznala je ona.

Jelovnik Ane Nikolić

Doručak:

-2 jaja na oko uz jedan paradajz
-Jogurt sa pahuljicama i 1 voće
-jabuka i šaka oraha
-kajsija/trešnje sa jogurtom

Ručak:

-supa od brokolija
-pržene paprike sa rižom
-losos i spanać
-pečurke sa lukom i belo meso
-zelena salata sa tunjevinom/škampima
-zelje sa ribom

Večera:

-jogurt
-neke voćke

 



AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES