Aleksandar Milic Mili
Star

5 Marta, 2022 14:00

“Polomiću ti sve kosti, ćelavi“: Đorđe David napao Milija, Popović jedva sprečio tuču!

Đorđe David i Aleksandar Milić Mili od starta imaju čarke i prozivke, a često su na ivici fizičkog okršaja! Međutim, nedavno je umalo došlo do incidenta između njih dvojice koji je sprečen u poslednjem trenutku!

Aleksandar Milic Mili Miligram

Ivan Vučićević

– Mili je stigao prvi na snimanje, a u toku je bila proba kandidata. Pevala je neka devojka koju Đorđe sprema za takmičenje. Mili je čuo kako zvuči i kada su se pre početka emisije okupili svi u bekstejdžu, on je pred svima rekao kolegi kako je čuo tu devojku i da mu se nije dopalo, te da mu ne pada na pamet da joj da glas ako tako bude pevala. Đorđe mu je rekao da ne sudi pre vremena, međutim, Mili je nastavio, pa mu je dobacio kako ima utisak da ove sezone uopšte ne radi sa kandidatima i da mu je ekipa lošija u odnosu na prošlu godinu, priča nam izvor koji je bio na licu mesta.

Đorđe David

Rajko Ristić

I Ceca i Viki su rekle Đorđu da se ne obazire, ali on nije mogao da prećuti, bukvalno je ustao od stola i krenuo ka Miliju. Uneo mu se u facu i rekao mu kako će mu polomiti sve koste i unakaziti ćelavu glavu! Popović je brzo skočio i stao između njih. Rekao im je da se odmah smire i da takve scene više ne želi. Baš im je podviknuo. Kada je emisija počela, Đorđe je sve vreme peckao Milija, ali se on samo smeškao, jer je ispunio svoj cilj da ga izbaci iz takta, završava naš izvor.

ceca i viki

Ata images

Pročitajte: Nadicu Ademov uporedili sa poznatom pevačicom, a ona poručila: „Ne želim ni sa kim da me porede, hoću da budem svoja!“

AUTOR: STAR