Anastasija i Nemanja Gudelj svet portal
Svet

February 14, 2024 10:26

By

Dočekajte leto vitkiji nego ikad: Uz ovu dijetu Anastasija je izgubila 20 kilograma i tvrdi da je najefikasnija

Dijeta Anastasije Ražnatović dala je odlične rezultate

Pevačica Anastasija Ražnatović uspela je da smrša čak 20 kilograma, a kako kaže, problem s kilažom kod nje uvek nastaje kada joj je loše u privatnom životu. Iako joj u poslednjih nekoliko godina na svim poljima cvetaju ruže, nije uvek bilo tako. Ipak, dijeta Anastasije Ražnatović dala je odlične rezultate, pa pevačica već dugo izgleda savršeno.

Dijeta Anastasije Ražnatović svet portal svet

Instagram

Kako tvrdi, Anastasija se naglo ugojila dok je živela na Kipru.

– Prazninu koju sam osećala jer nisam bila s mamom nadoknađivala sam ogromnim količinama hrane, pa sam se ugojila čak 20 kilograma. Ni sa kim nisam pričala o stvarima koje me tište, već sam samo jela. I to nezdravu hranu – grickalice, hamburgere, gazirana pića… Tako sam živela šest meseci – započinje priču Anastasija.

Pročitajte Marinkov vanbračni sin više neće da ćuti o prošlosti, tvrdi da je maćeha kriva za sve – Oglasila se i Slavica 

– Već tada sam se prilično ugojila. Tetka je bila u šoku, nije mogla da veruje da sam to ja. Kad se vratila u Beograd, rekla je mami: “Seko, Anastasija se mnogo ugojila.” Mama joj je odgovorila: “Ma nije, gledam je preko video-poziva. Možda malo, ali skinuće ona to brzo.” Posle pola godine sam došla u Beograd u kratkom šortsu i majici na bretele, a na meni je sve pucalo. Mama je bila šokirana: “Crno dete, šta napravi od sebe?!” Ja sam joj, pošto sam i sa 20 kila više pucala od samopouzdanja, odbrusila: “Ma dobro mama, šta sad.. Malo sam se ugojila”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Međutim, Anastasija je ubrzo odlučila da probuši kašiku. Dijeta Anastasije Ražnatović nije bila rigorozna, ali je na zadovoljavajuće rezultate čekala dugo.

– Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Otad mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato, čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem – kaže Ražnatovićeva.

Pročitajte Geni su čudo – Anastasija je kopija ove rođake, imaju čak i istu boju glasa 

– Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane.

Mlada pevačica priznaje da ponekad poklekne i počasti se nečim što goji.

– Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju – završava Anastasija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM