Dom Mie Borisavljević Svet, Svet portal
Svet

December 10, 2023 18:15

By

Mia ćerkama od doma napravila bajku: Nažalost, njeno detinjstvo nije bilo ni malo čarobno

Dom Mie Borisavljević odiše novogodišnjom čarolijom

Dom Mie Borisavljević  već je spreman za dolazak Deda Mraza, zavladala je praznična atmosfera, sve svetluca i mirišu iglice bora. Ukrasi su raspoređeni u svakoj prostoriji, a najviše u dnevnoj i dečijoj sobi, a u ovoj čaroliji pored ćerki, petogodišnje Eme i dvogodišnje Tee uživaju i Mia i njen suprug Bojan Grujić.

Dom Mie Borisavljević Svet, Svet portal

ATA images

Dom Mie Borisavljević raskošno je okićen

Mia Borisavljević se na majčinstvo odlučila na vrhuncu svoje karijere jer je znala da je njen kolega Bojan, koji se proslavio učešćem u Zvezdama Granda, onaj pravi sa kojim želi i život i porodicu. Kada su počeli da se zabavljaju govorilo se da su najlepši par na estradi, a to važi i danas, ali svi su se čudili zašto žive vanbračno.

Kada je njihova druga ćerka napunila godinu dana, Mia i Bojan su se venčali u crkvi i kristili Teu. Dva svečana obreda obavljena su u najužem porodičnom krugu, a u javnost su tek naknadno procurele fotografije prelepe mlade u raskošnoj venčanici. To je bio šok za sve njihove kolege.

Dom Mie BorisavljevićSvet, Svet portal

Instagram Mia Borisavljević

Dom Mie Borisavljević sada je prava oaza mira i ljubavi

Mia je tada objasnila da je njenu odluku da se nikada ne uda promenio razgovor sa jednim monahom koji joj je kratko rekao da “ne zna da li će biti prilike da dođu i treći put”. Za nju i Bojana to je bio znak da nema odlaganja i položili su zavet pred bogom posle deset godina vanbračnog života.

Iako su se mnogi zabrinuli da će porodica zbog novih obaveza usporiti njenu karijeru, Mia je nastavila da niže hitove i stalno nastupa iako istovremeno vodi i svoj fitnes centar koji je zaslužan za njenu besprekornu liniju.

Ipak, ćerkice i muž su na prvom mestu. Svaki njihov rođendan Mia pažljivo osmisli da bude pravi spektakl, a tako je i u njihovom domu i za svaki praznik, naročito za Novu Godinu i Božić.

Dom Mie Borisavljević Svet, Svet portal

Instagram Mia Borisavljević

Kako se i sama pohvalila na svom Instagram profilu, cela porodica već uživa u novogodišnjoj bajci, dom Mie Borisavljević je u potpunosti okićen i dekorisan, a Ema i Tea uveliko čekaju Deda Mraza.

Inače, nije tajna da detinjstvo poznate pevačice nije bilo ovako čarobno. Naime, nju i sestru su odajali i vaspitavali baka i deka, budući da su roditelji radili i za ćerke imali vremena samo preko vikenda kada su one išle svojoj kući u Valjevo.

Pročitajte: Mia javno progovorila o zdravstvenom problemu zbog kog je morala da promeni životne navike

Iako su se baba i deda trudili da im ništa ne nedostaje, disciplina je bila veoma jaka, krevet se nameštao čim se ustane, slagale se stvari, sve je moralo da bude na svom mestu. “Moja baka je bila dete bez roditelja, odrasla je u internatu i zato je imala tu strogoću”, priznala je jednom priliko Mia, koja se sada trudi da svojoj porodici što češće priredi te magične trenutke i da zajedno uživaju.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram