Dom Sanje Kužet svet novine svet portal
Svet

June 9, 2024 17:00

By

Dom koji odiše toplinom: Sanja Kužet pokazala svaki kutak svog luksuznog stana, pogled sa terase je očaravajući (foto)

Dom Sanje Kužet je mesto u kome voditeljka pronalazi mir

Voditeljka Sanja Kužet povukla se iz javnosti kako bi u miru uživala u trudničkim danima, a sada je pokazala i kako izgleda stan koji je godinama opremla.

Dom Sanje Kužet svet novine svet pprtal

ATA images

Dom Sanje Kužet odiše toplinom

Sanja je već godinama u skladnoj vezi sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju, a iz prvog braka sa Zoranom Piperom ima i sina Andriju. Oni su svili svoje porodično gnezdo u elitnom delu Beograda, a detalje svog doma ponekad podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ono što se primeti na prvi pogled jeste da je kompletan prostor ispunjen svetlim tonovima. Središnji deo prostorije u koju se ulazi s predsoblja čini stakleni trepezarijski sto sa udobnim stolicama, Odmah iza trepezarijskog dela, sledi dnevni boravak sa velikom svetlo bež garniturom i policom iste boje.

Dom Sanje Kužet svet novine svet portal

Instagram printscreen

U dnevnom boravku se nalaze i biljke koje dodatno ukrašavaju stan i zelena fotelja koja se savršeno uklopila sa ostatkom garniture.

Pročitajte Sanja Kužet otkrila tajnu izvajanog tela – Ključ leži u ovome

Dom Sanje Kužet odiše toplinom i “cozy” atmosferom, a kako je izjavila jednom prilikom za domaće medije, stan je dugo opremala i mislila je na svaki detalj.

Dom Sanje Kužet svet novine svet portal

Instagram printscreen

U kuhinji preovladavaju beli kuhinjski elementi u kombinaciji sa mermenim pločicama u braon nijansi. Tu je i neizostavno veliko kuhinjsko ostrvo od mermera za pripremu hrane, o kojoj Sanja i te kako vodi računa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Voditeljka je sa pratiocima podelila i kako izgleda terasa u njenom luksuzno opremljenom domu. Puna cveća, dugačka i sa neverovatnim pogledom terasa prosto ostavlja bez daha i sasvim je sigurno da Sanja ovde provodi svaki slobodan trenutak uživajući u pogledu na reku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram