

DOMAĆINSKI: Ražnatovići pokazali šta jedu za doručak, a jedna namirnica izazvala burne reakcije (foto)
Sinovi Bogdane i Veljka Ražnatović odrastaju u porodičnoj kući u Titelu, gde, kako bokser često ističe, odrastaju u prirodi, daleko od gradske buke, sa mnogo slobode i ljubavi. Pored svega toga, naslednici poznatog para uživaju i u domaćoj, zdravoj i ukusnoj hrani.
Ipak, jednom prilikom Bogdana je pokazala šta njena deca jedu, a doručak Ražnatovića izazvao je podeljena mišljenja.

Mnogi su komentarisali to što su se na tanjiru nalazile kuvane viršle. A, neki su sebi dali za pravo da pitaju da li je ovakva ishrana primerena današnjoj deci.
Dok mnogi roditelji izbegavaju da svojim mališanima daju viršle, pozivajući se na njihovu štetnost i prisustvo aditiva, porodica Ražnatović-Rodić ima svoje razloge. Naime, Bogdanini roditelji, Danijela i Bogdan Rodić, bave se uzgojem pilića i proizvodnjom mesa, što implicira da viršle koje unuci jedu nisu industrijske, već domaće, napravljene od čistog mesa.
Doručak Ražnatovića uvek je bogat i ukusan
– Svi smo mi nekada jeli kuvane viršle, hleb i paštetu – komentarisali su drugi.
Veljko Ražnatović poznat je po tome što ne želi da njegova deca odrastaju u luksuzu, već u „realnom“ životu, sa jednostavnim navikama. Zbog toga se i preselio u Titel, gde vodi farmerski način života – trenira, brine o farmi svinja, ustaje pre svitanja i ne živi po pravilima glamura.

On je i sam jednom prilikom otkrio šta jede za doručak. A na tanjiru su se našla jaja, domaća slanina, paradajz i sir – obrok koji ima preko 1000 kalorija, ali je usklađen s njegovim fizičkim naporima i treninzima.