

Domaćinska trpeza: Evo šta se jede za doručak u Sašinoj i Suzaninoj porodici
Doručak Suzane Jovanović obilan je i bogat
Pevačica Suzana Jovanović posle udaje za Sašu Popovića karijeru je ostavila po strani i odlučila da se posveti porodici. Oduvek je volela da kuva i ugađa onima koje voli, pa to često čini iako ima pomoć u kući. Pevačica se uvek trudila da se u njihovoj kući jede zdravo, međutim, doručak Suzane Jovanović uvek je morao biti bogat i obilan.

Ata images
Suzana jednom nedeljno odlazi na pijacu gde nabavlja voće i povrće, a godinama kupuje od istih ljudi. Pevačica nađe vremena i za pripremu zimnice, a prodavci kod kojih je godinama redovan kupac za nju ostavljaju najbolje paprike, Suzanino omiljeno povrće.
Doručak Suzane Jovanović sastoji se od namirnica koje svi vole
– Volim papriku da koristim maksimalno kada je sveža, ubacim je sa piletinom u tiganj ili teletinom da se isprži, skroz jednostavno jelo i zdravo, sa malo ulja i malo soli.
– Kada je reč o zimnici uvek pripremam ajvar, kisele krastavčiće, turšiju i kiseli kupus. Eto to je to, ima uvek dovoljno da se jede – rekla je u emisiji Glamur Suzana i otkrila šta se to u toku dana nalazi na trpezi njene porodice.

Ata Images
– Hleb jedemo samo za doručak, svi. To sam ja po savetu svoje nutricionistkinje uvela kao pravilo i zaista je vredno. Zapravo za doručak jedemo sve, jer je doručak najvažniji obrok u toku dana.
Na sto iznesem sve, pršut, kajmak, puter, hleb, pržena jaja, sve što ima i najedemo se. Vi ste bukvalno ceo dan puni snage za sve obaveze u toku dana, a naravno doručak se obavlja do 10 sati – rekla je Suzana ranije u pomenutoj emsiji.