vesna zmijanac priznala
Scandal

13 Oktobra, 2021 13:26

Dragan Aleksandrić: „Vesna Zmijanac je GUSKA! Duguje mi OGROMNE pare”!

Legenda narodne muzike, čuveni kompozitor, aranžer i harmonikaš Dragan Aleksandrić  je u intervjuu za SCANDAL! od pre par godina detaljno obajsnio šta se događalo izmđu njege i pevačice . Njih dvoje su sarađivali, ali preme njegovima rečima pevačica ga nije ispoštovala i ostala mu je dužna tadašnjih 50.000 maraka.

Dragan Aleksandrić: „Vesna Zmijanac je GUSKA!”

Dragan Aleksandrić je tada otkrio da su zajedno radili na brojnim pesmama, i nekim od njenih najvećih hitova, ali da on nikad nije dobio novac za svoj rad na njenom najpopularnijem albumu.

Njoj sam napisao „Svatove”, „Idi, široko ti polje”… Radio sam joj taj album sa kojim je napravila haos. Ona je, bre, najobičnija guska. Ostala mi je dužna. Za taj album, po ugovor je trebalo da mi plati 85.000 maraka, tadašnjih, nemačkih. Dala mi je samo 28.000. za izdavanje tog albuma, otvorila je izdavačku kuću Niki. završila posao, izdala album i zatvorila firmu. Od koga da tražim pare? Koga da tužim kad firma ne postoji? Vešto je ona to odradila. – rekao je tada za SCANDAL! Dragan Aleksandrić.

dragan aleksandrić

Takođe, ona je dodao i da je od nje tražio svoj novac.

Rekla mi je: „Ne dam ti”! Uzela je veliku lovu na tim pesmam, a eto… Neka je, ne želim joj ništa loše. Ali, ne gradi se sreća na tuđoj muci, sve se vraća. – zaključio je on.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ PRINTSCREEN