Dragana Katić svet novine svet portal
Svet

May 3, 2024 13:00

By

Radikalan potez uoči Vaskrsa: Dragana Katić odlazi iz Srbije zbog ovog muškarca, ostavlja sve

Dragana Katić praznik će provesti van Srbije

Ove godine, poznata voditeljka Dragana ispunila je sebi veliku želju, za najradosniji praznik u godini, Dragana Katić provešće u Berlinu a potom će kako je istakla uputiti seka Beogradu kako bi bila sa drugim sinom nakon što je provela kvalitetno vreme van granica naše zemlje.

Dragana Katić svet novine svet portal

Ata images

Dragana Katić prisetila se kako je izgledao Vaskrs kad su deca bila mala

– Kad su deca bila mala, imali smo šarena jaja, ali poslednjih desetak godina biram isključio crvenu boju. Nisam uvek potpuno zadovoljna kako sve ispadne, jer zavisi od jaja i od farbi. Više od deceniju, ista je dekoracija, crvena jaja u korpici, a okolo pilići. Uvek prvo farbam čuvarkuću, stavljam je na tacnu koja stoji pored slavske sveće, a tu stavljam i novac od česnice koju je neko izvukao za Božić.

Pročitajte Prva dama, vrsna kuvarica – Tamara Vučić pokazala trik za pripremu pite od cepkanih kora VIDEO

– Kad je Boban bio mali, uvek je voleo da pobeđuje i jako se ljutio ako izgubi, što naravno, sada nije slučaj. Ko god zaradi pobedničko jaje, uvek ga delimo na tri dela – kao što delimo i tugu, sreću i sve – započela je Dragana Katić, koja odlazi u Berlin kod sina, pa se vraća u Beograd da bude sa drugim sinom, Bojanom piše Blic.

Dragana Katić svet novine svet portal

Ata images

– Ove godine idem kod sina u Berlin. U petak kada sletim, ofarbaću jaja kod Bobana u stanu, pa ćemo počastiti njegove drugare sa kojima deli svoj život tamo. Oni ne slave Vaskrs kada i mi pravoslavci. Provešću lep Vaskrs sa mladim, perspektivnim, divnim ljudima koji dele život sa mojim detetom. Poneću potom i jaja i uputiti se ka Beogradu.

Pročitajte Ima 2 godine do penzije, a izgleda kao devojka – Zahvaljujući ovome Dragana Katić se ne menja decenijama

– Vraćam se uveče, pa ću biti sa drugim sinom, Bojanom. Njima je šestog, na Đurđevdan, rođendan, pa ćemo se putem video poziva čuti sa Bobanom koji radi i nije u mogućnosti da bude ni za Vaskrs ni za rođendan u Beogradu – zaključila je Katićeva.

AUTOR: SVET