dragana micalovic
Scandal

17 Novembra, 2021 18:30

Dragana Mićalović NIJE sa KOLEGOM! A i biznismena je OSTAVILA!

Dragana Mićalović, lepa glumica i mlađa sestra Slobode Mićalović, radi punom parom, a uz to i studira na Akademiji dramskih umetnosti, nedavno je dobila svoju prvu nagradu, „Zoranov brk“ za ulogu Ane Karenjine, a takođe je ponela i prestižno priznanje „Dame godine“.

Dragana Mićalović i Dragan Mićanović samo prijatelji?

Za sebe ova mlada i talentovana glumica često ume da kaže da je radoholičar i ranoranilac što često možemo i videti na njenom ličnom Instagram profilu, ali ono što je oduvek misterija za domaću javnost je ljubavni život Dragane Mićalović.

Naime, svojevremeno su je mediji povezivali sa starijim kolegom, Draganom Mićanovićem, bivšim mužem glumice Ane Sofrenović. No, ova lepa Leskovčanka demantovala je tu vest, tvrdeći da je jedino što njih dvoje povezuje, a i deli je jedno slovo u imenu i prezimenu, te objasnila da su samo poslovni saradnici.

Poslednje što je domaća javnost mogla da čuje o emotivnom životu mlade glumice, bila je vest od pre par meseci koja, nažalost,obaveštava da je mlada glumica okončala svoju strastvenu vezu sa uspešnim biznismenom Stevanom Purićem sa kojim je prethodno bila 2 godine u emotivnoj vezi.

FOTO: RAJKO RISTIĆ