Aca Lukas i Dragana Mirković
Scandal

25 Decembra, 2021 16:36

Dragana Mirković: Mi godinama pričamo o duetu, jako sam zadovoljna! Duet Dragane i Lukasa OBARA rekorde! HIT U REGIONU!

Duet koji je već zauzeo 9. mesto na Jutjub trendingu, zasigurno je pesma godine, kako 2021. koja je na izmaku, tako i 2022. koja nam kroz par dana kuca na vrata.

Dragana Mirković i Aca Lukas

HYPE PRODUCTION

Pesma „Sad i zauvek“ je sjajna uvertira za Lukasov drugi album čime će Aca postati jedini izvođač na ovim prostorima koji će u jednoj godini izdati čak dva albuma.

Duet koji su svi čekali jer su dve najveće zvezde Balkana ukrstile glasove stigla nam je tačno pred ulazak u Novu godinu, svoje utiske o pesmi i saradnji sa Lukasom podelila je i Dragana Mirković.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)


-Jako sam zadovoljna scenariom, prvenstveno pesmom. Mi već godinama pričamo o tome, ali mislim da je tu više Saša Mirković završio stvar, nego što smo mi. Mi pevači smo neorganizovani, to je poznata stvar. Tako da smo se mi pitali verovatno bismo još dugo čekali na duet, a pričamo o njemu već pet, šest godina. Onda se dogodi to da u 24 dobijemo pesmu, snimimo pesmu. To mi se u karijeri nikada nije dogodilo– izjavila je naša najpoznatija folk zvezda.

Opšte je poznato da nekadašnji kralj splavova, Aca Lukas ne voli da sarađuje sa svima, jer kako i on sam kaže: „Skeptičan sam  kada su dueti u pitanju!“. Svoje oduševljenje podelio je sa domaćim medijima, te tom prilikom i izjavio da je pesma pravo remek delo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

– Strašna je pesma, odlična, remek delo. Saško Nikolić je ideju pretvrio u realizaciju vrlo brzo. Mi smo došli uveče u studio da se dogovorimo, Dragana je već ušla i snimila pesmu– rekao je Lukas

Idejni tvorac ove fantastične kombinacije i dežurni krivac za to što su Aca Lukas i Dragana Mirković ukrstili glasove je Lukasov menadžer, o tome kako su tekle pripreme ovog dueta Saša Mirković je rekao:

Saša Mirković

HYPE PRODUCTION

Kada smo pripremali Lukasov album u studiju, Saško Nikolić je izbacio pesmu koja se meni učinila kao dobra priča i da je Dragana pravi partner da se snimi taj duet. Ja sam zagovornik toga da  najveće zvezde treba da snimaju sa najvećim zvezdama i da se mlađima da podrška, a ne da se stalno obnavljaju dueti- izjavio je Saša.

Bilo je krajnje vreme da Balkan a i svet dobiju novu pesmu za romantične duše, pesmu možete poslušati gore u tekstu.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Rajko Ristić/INSTAGRAM