scandal

October 5, 2017 17:43

By

Dragana Mirković i Toni Bijelić proslavili 17 godina braka

Najpopularnija balkanska muzička zvezda, Dragana Mirković i austrijski biznismen Toni Bijelić, punih 17 godina uživaju u skladnom i srećnom braku.

Da ljubav cveta kao i prvog dana, imamo prilike da vidimo skoro svakodnevno na društvenim mrežama i medijima. Početkom septembra Toni je iznenadio Draganu romantičnim odmorom na Ostrvu ruža, a nedavno joj je poklonio ogromno srce na kome piše “Apsolutno žena mojih snova”.

Pre par dana su proslavili 17 tu godišnjicu braka u krugu porodice i prijatelja, a kako Dragana nastoji da sve njihove proslave zadrži podalje od medija, fotografija sa proslava nema.

Ali, zato imamo fotografije nekih od poklona koje su Dragana i Toni dobili za godišnjicu braka od prijatelja, saradnika i nekih fanova.

Nemački biznismen i milioner Marco, dugogodišnji prijatelj porodice Bijelić – Mirković, iznenadio ih je unikatnim poklonima sa podlogom od čistog zlata i Svarovski kristalima kojima je ispisan logo televizije koja je u vlasništvu Dragane i Tonija, a upravljajući se po cenama koliko otprilike košta izrada luksuznih i unikatih poklona kao što su ovi, dolazimo do saznanja da za iste nije žalio novca, jer koštaju oko 50.000 evra.

Naravno, tu je i torta sa brojem 17, inicijalima T & D i znakom za beskonačnu ljubav. Uz tortu i šampanjac, ogroman plišani meda i natpis sa njihovim imenima sa krunom.

Ne znamo šta su jedno drugom poklonili ovog puta, ali sigurno znamo da je Dragana otpevala pesmu koju je snimila 2011. godine i posvetila suprugu – Jedini.

https://svet-scandal.rs/vesti/zlatne-odbojkasice-slavile-uz-draganu/

AUTOR: scandal!

FOTO: promo