dragana mirkovic
Star

3 Novembra, 2021 11:20

Dragana Mirković više NEĆE DA ĆUTI!  U emisiji OPLELA po Ceci! (VIDEO)

Dragana Mirković gostovala je u emisiji Ogenjena Amidžića, i njh dvoje igrali su igru „Istina ili laž”. Koncept je jednostavan, neko iznese tvrdnju ili pitanje, a drugi odgovara da li je to tačno. Ukoliko pogreši pecne ga struja.

Dragana Mirković više neće da ćuti!

Pevačica i voditelju su lagano započeli igru, ali se stvar zakuvala kada je Dragana Mirković, testirala sećanje Ogenjan Amidžića, i napravila aluziju na svoju koleginicu Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je navodno na jednu privatnu proslavu došla avionom koji je poslao državnik!

Jedan državnik poslao je po mene heklikopter samo da bi otpevala rođendansku pesmu?  –  rekla je Dragana u emsiji.

Istina! – ispalio je Ognjen Amidžić kao iz topa!

Ognjen Amidzic

Odgvor je šokirao Draganu Mirković, i ona nije mogla da veruje da je Ognjen rekao istina, pa je povikla!

Ne bre, pomešao si me s nekim! – vikala je Dragana, a doktor je pustio struju na voditelja!

Rokaj još, pomešao me je s nekim! Rokaj, još! Još jednom molim te! – tražila je pevačica.

Tu se već Ogenjen odlučio na predaju, u igri koju je smislio, jer već previše odgvoroa promašio, a struje je počela ozbiljno da ga pecka.

Da podsetimo, pre nekoliko godina mediji su pisali o svadbi sina Milorada Dodika, kao i o zvanicma i pevačima koji su nastupali na slavlju. tada je Blica pisao, pozivajući se na svoj izvor da su se navodno: „domaćini pobrinuli da Ceca Ražnatović, najveća zvezda na ovom veselju, što jednostavnije doputuje i ne oseti visokih 40 stepeni Celzijusa. Tako je Milorad Dodik u Bijeljinu, dokle je Ceca sa prijateljem stigla automobilom, poslao privatni avion kojim je folk diva došla do obližnjeg aerodroma u Mahovljanima.”

Uz, to oni su naveli i da Ceca, ako ni Miroslav Ilić, nisu naplatili svoje nastupe jer su u prijateljskim odnosima sa Dodikovima.

 

FOTO: DRAGAN GAJIĆ/ RAJKO RISTIĆ