Scandal

13 Novembra, 2020 22:00

Dragani POZLILO zbog TERORIZMA u Beču! Samo PLAČE i moli se da niko više ne STRADA!

Noć terorističkog napada u Beču koji je prošle nedelje žitelje Austrije zavio u crno Dragana Mirković pamtiće dok je živa jer je od straha i stresa umalo završila u bolnici, piše novi broj tabloida SCANDAL!

Pevačica ponudila pomoć kome god je potrebno, mnogo se potresla zbog žrtava jezivog napada!

Poznato je da ona sa suprugom i decom živi u prestonici Austrije, tako da su jezive večeri svi četvoro bili tamo, ali pukom srećom u svom domu! Da su slučajno Marko ili Manuela bili tada van kuće, Dragana bi premrla od straha, a i ovako joj je pozlilo od stresa.

– Od te jezive noći Dragana ne prestaje da se moli. Mnogo je bila loše dok je tada gledala vesti i čitala o broju žrtava. Toni je naterao da uzme lek da se smiri – započinje naš izvor i dodaje:

– Od tada ona ne prestaje da čita molitve i da se nada da se terorizam neće ponoviti, kako u Beču, tako ni u jednom drugom delu sveta. Dargani je svakako Srbija u srcu, ali ona živi u Beču, tu je decu odgajila, voli i taj grad i uopšte Austriju. Njen Toni je odmah ponudio pomoć vlastima jer su i on i Gaga poznati dobrotvori. Znaju oni da ta pomoć neće vratiti žrtve, ali svaka pažnja i gest znače u tako teškim trenucima. Samo da se više ne ponovi to zlo jer je zaista bilo jezivo. Dragana od tada nema mira, ne sme da izađe na ulicu, a decu preklinje da se primire još neko vreme dok ne budu sigurni da više nema opasnosti – zaključio je izvor SCANDALA!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!